Na 10mg zacząłem odczuwać lekka sedacje, która po jakimś czasie przeszła i wskoczyłem na 15 mg która wydaje się optymalna do leczenia i na tej dawce zostałem.
Ogólnie wróciłem do tego leku w dawce 10 mg, z powodu depresji i braku innych antydepresantów. Po tygodniu o dziwo czuję efekt antydepresyjny,rok temu przy pierwszym podejściu do esci efekt placebo.Ciekawe zjawisko,przynajmniej dla mnie.
Nie polecam leczenia na własną rękę.
Możesz błędnie się zdiagnozować, źle dobrać leczenie itp.
Zrobisz oczywiście jak chcesz.Ja chociażby tez bym zrobił po swojemu i późnej tego żałował:D taki typ człowieka
Ogólnie lek spełnił swoje zadanie, zobacze jak będzie po kilku miesiącach stosowania.
Dawka 10mg rano
Czasem biorę 20mg na dobę, ale nie codziennie
Jak polecacie się przygotować chcąc zarzucić blotta LSD?
Jaki wpływ będzie miał esci?
Osłabi działanie znaczka? Czy może raczej podbije? Czy nieznacznie na niego wpłynie?
Proszę o konkretne odpowiedzi i informacje
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.