- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
kazio1221 pisze:robił ktoś wapo a-pvp z b-f?
mam w kieszeni klonazepam.
Lokian pisze:Witam! Chciałbym jutro zrobić sobie pseudo speedballa, takiego żebym naprawdę wzniósł się pod niebiosa.
Do dyspozycji mam:
Kodeinę (moja optymalna dawka dla średniego ugrzania to 300mg, ale myślę w tym wypadku zapodać 450/600 - bo jak już mówiłem chcę poczuć moc i rozkosz a nie lajcik)
Pentedron
Etylofenidat
Alfa pvp
GBL
Flubromazepam
Etizolam (tolerka na benzo właściwie minimalna)
Aviomarin
MXE (ponoć wzmacnia kode jak dxm)
Tolerka na bk średnia - optymalna dawka penta to 150 + dorzutki po 1/1,5h
No i teraz jak to najlepiej zmiksować? Kiedy jaką substancje zarzucać? Jaką drogą podania? Nie boje się iv (chociaż nigdy nie walilem, ale spokojnie wiem co i jak, dużo czytałem). Proszę, aby ktoś doświadczony w tego typu mixach ułożył mi najlepszy możliwy układ. Mam duże doświadczenie z każdą tą substancją, osobno ( no oprócz alfy, która waliłem 2 razy i flubromka, którego nie walilem nigdy, no ale zwykłego bromka jak najbardziej)
T+0:00 - 600mg kodeiny oral
T+0:00 - 2ml GBL oral
T+0:15 - zaczynasz waporyzować alfę
T+1:00 - 2ml GBL i ciągle polewasz GBL i waporyzujesz alfę.
Ja mogę z dobroci mego serduszka polecić wybitną mieszankę Heroina + Metamfetamina + Alprazolam w jednej pompce.
eis pisze:Próbował tu ktoś spidboli majka + metamf?
Thirteen pisze:Jedyne sensowne połączenie jakie widze to:Lokian pisze:Witam! Chciałbym jutro zrobić sobie pseudo speedballa, takiego żebym naprawdę wzniósł się pod niebiosa.
Do dyspozycji mam:
Kodeinę (moja optymalna dawka dla średniego ugrzania to 300mg, ale myślę w tym wypadku zapodać 450/600 - bo jak już mówiłem chcę poczuć moc i rozkosz a nie lajcik)
Pentedron
Etylofenidat
Alfa pvp
GBL
Flubromazepam
Etizolam (tolerka na benzo właściwie minimalna)
Aviomarin
MXE (ponoć wzmacnia kode jak dxm)
Tolerka na bk średnia - optymalna dawka penta to 150 + dorzutki po 1/1,5h
No i teraz jak to najlepiej zmiksować? Kiedy jaką substancje zarzucać? Jaką drogą podania? Nie boje się iv (chociaż nigdy nie walilem, ale spokojnie wiem co i jak, dużo czytałem). Proszę, aby ktoś doświadczony w tego typu mixach ułożył mi najlepszy możliwy układ. Mam duże doświadczenie z każdą tą substancją, osobno ( no oprócz alfy, która waliłem 2 razy i flubromka, którego nie walilem nigdy, no ale zwykłego bromka jak najbardziej)
T+0:00 - 600mg kodeiny oral
T+0:00 - 2ml GBL oral
T+0:15 - zaczynasz waporyzować alfę![]()
T+1:00 - 2ml GBL i ciągle polewasz GBL i waporyzujesz alfę.
ZAMIAST ALFY ktora wg mnie sie tu nie nadaje (przycmi wszystko szczeg wapo.) ja wzialem 200mg 3mmc snifem i potem kofeina (2l energy drinka) przez chwile mialem zajebisty stan ktory zbiedzilem dolewajac za szybko giblem. Potem niepotrzebnie sie naschizowalem opowiesciami ze mozna dostac depresji odechowej i caly czas myslalem zeby poprawnie oddychac
Przypominam, że to nie dział sprzedawcy. Przypominam, również o pisaniu z zachowaniem zasad języka polskiego.
| 13 |
mam w kieszeni klonazepam.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.