Jean Cocteau
Monika dziewczyna bimbrownika pisze: Masa miala delikatnie slodkawy zapach
[ external image ]
I fakt, faktem, że taka setka wyjebie człowieka bardziej (i to o wiele) niż '1 giet zajebistej, czystej fety'. No ale ludzie i tak wolą za kupić za trzy dychy sztukę zwykłej fety 'bo jest więcej'. Jest to naprawdę mocny shit i jak dla mnie jest 100x lepszy od zwykłej amfetaminy, no ale meth to niebezpieczna zabawka i wszyscy wiedzą jak może się to skończyć.
Jak się u was sprawy mają?
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Jean Cocteau
fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
ahael pisze: fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
Hegemon_Krwawy pisze:Najważniejsze to nie walić ciągami ;-)ahael pisze: fakt faktem wypiedala z butów niesamowicie, ale to w jaki sposob niszczy ogranizm i mozg, powstrzymuje mnie od 4 miechów od tego
Btw wlasnie sobie uswiadomilem, ze jeszcze nigdy nie odmowilem jak ktos dawal. Wow, to by bylo cos...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.