Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
czyli 2250mg/86kg
Fryderyk Nietzsche
Keeda pisze:Ważysz 45 kg 8-(
Duże dawki powinny stosować osoby mocne psychicznie i/lub mające obeznanie z deksem, poza tym, nie wiem jak ona wrzuciła, ale pewnie 30 na raz, więc się nie dziwię, że tak 3 plateau ją załatwiło
u mnie najwięcej naraz było 1600mg na wówczas ok. 72kg (22mg/kg).
kiedyś w jakieś 3 dni pożarłem 6 paczek kaszlodynu dorzucając (montowałem sigmę, która jakoś cienko wyszła), będąc non stop pod wpływem, a na ostatnią dawkę dorzuciłem cipacza (bodajże to było 1g, nie pamiętam już).
4rtego dnia spocząłem, śpię, a tu kumpel mi znikąd w domu się pojawił i wyciągnął do znajomego, u którego znalazłem LSA w pudełku. a co tam, że mam ciężki zjazd. koperta, młotek, łupiemy nasiona i w gardzioł
co było dalej to można przeczytać w dexeleecie, opisywałem niedawno tą sytuację.
od tamtego czasu nie ćpałem nic a nic, tyle co mj popalałem i ździbko #
swoją drogą z tymi wielkimi dawkami wkraczającymi mocno na 4rte plateau to ciężko jest.
jak się źle pożre (kiedyś skonsumowałem 1200mg na 72kg w jakieś 15 minut) to miałem taki kurewski load, który skończył się leżąc na podłodze i rzygając na bok.
a w większości przypadków to potem się i tak nic nie pamięta :( ale za to zjazd jest fajny (jeśli ktoś lubi ten stan)
ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore
wtedy to świat jest dziwny :-D
nie no... jedź na spokojnie, żebym Cię nie miał na sumieniu :-p :-p
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.