Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ostatnio byłem na EKG i stwierdzili u mnie zaburzenia przewodnictwa środkomorowego, na wikipedii wyczytałem, że może być to spowodowane lekami. Tu nachodzi moje pytanie, czy to przez Acodin (w tej formie brałem DXM)? Jak na razie brałem go jedynie 3 razy (10, 30 i 45 tabletek).
Z forumowych ćpaków najprędzej wintermute miałby wiedzę na ten temat. Zapytaj w dziale DXM.
Powód: usunąłem odpowiedź na usunięty post
A czy poczujesz się lepiej jeśli ktoś Ci powie że tak, to przez Acodin? Równie dobrze możesz mieć tą dysfunkcję od lat tylko żaden z tych lewusów w fartuchach nie był w stanie tego wykryć. Możesz powiedzieć lekarzowi że leczyłeś kaszelek Acodinem, pewnie i tak to oleje bo nie ma żadnych dowodów na takie skutki uboczne zażywania dxm.
Powód: usunąłem odpowiedź na usunięty post
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów