Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ostatnio byłem na EKG i stwierdzili u mnie zaburzenia przewodnictwa środkomorowego, na wikipedii wyczytałem, że może być to spowodowane lekami. Tu nachodzi moje pytanie, czy to przez Acodin (w tej formie brałem DXM)? Jak na razie brałem go jedynie 3 razy (10, 30 i 45 tabletek).
Z forumowych ćpaków najprędzej wintermute miałby wiedzę na ten temat. Zapytaj w dziale DXM.
Powód: usunąłem odpowiedź na usunięty post
A czy poczujesz się lepiej jeśli ktoś Ci powie że tak, to przez Acodin? Równie dobrze możesz mieć tą dysfunkcję od lat tylko żaden z tych lewusów w fartuchach nie był w stanie tego wykryć. Możesz powiedzieć lekarzowi że leczyłeś kaszelek Acodinem, pewnie i tak to oleje bo nie ma żadnych dowodów na takie skutki uboczne zażywania dxm.
Powód: usunąłem odpowiedź na usunięty post
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.