Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Ostatnio byłem na EKG i stwierdzili u mnie zaburzenia przewodnictwa środkomorowego, na wikipedii wyczytałem, że może być to spowodowane lekami. Tu nachodzi moje pytanie, czy to przez Acodin (w tej formie brałem DXM)? Jak na razie brałem go jedynie 3 razy (10, 30 i 45 tabletek).
Z forumowych ćpaków najprędzej wintermute miałby wiedzę na ten temat. Zapytaj w dziale DXM.
Powód: usunąłem odpowiedź na usunięty post
A czy poczujesz się lepiej jeśli ktoś Ci powie że tak, to przez Acodin? Równie dobrze możesz mieć tą dysfunkcję od lat tylko żaden z tych lewusów w fartuchach nie był w stanie tego wykryć. Możesz powiedzieć lekarzowi że leczyłeś kaszelek Acodinem, pewnie i tak to oleje bo nie ma żadnych dowodów na takie skutki uboczne zażywania dxm.
Powód: usunąłem odpowiedź na usunięty post
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.