Wiadomo, żubrówka jest niesamówita i do tego ekonomiczna :v tak samo Sobieski. A tak to jakiś bols albo smirnoff
Zamknęli mi znajomego w Świeciu. Płynął, płynął, aż dzisiaj się źle poczuł. Związał sobie nogi pociętą koszulką, żeby z okna nie wyskoczyć, a potem u lekarza pierdolnął z krzesła jak kłoda. To se pewnie odpocznie w - ekhem - sanatorium.
[ external image ]
Ostatnie co pamiętam to to, jak w sklepie jeszcze dokupowaliśmy flaszkę :\ A niby człowiek dorosły sam decyduje o swoim losie.
Zauważyłem, ze z wiekiem kac nie tyle co robi się większy, to wręcz maleje a pierwsze skrzypce zaczyna grać ordynarne strucie. Kiedyś człowiek jak haftował, to albo przy chlaniu albo zaraz po. A nie wraca do domu, zje, wypije herbatę witamine czy co tam, a 3-5 godzin potem nagle chce się rzygać, a nie ma nawet czym.
"Czerwona Kartka" - raz w życiu piłem i mi smakowała. Mimo to więcej nie sięgnąłem. Śmieszne żarty sytuacyjne są gdy człowiek idzie przez park, a wszędzie wokół flaszki po "Parkowej".
A co do kaca, to nigdy nie miałem. Znaczy nie takiego jak każdy inny, po prostu zdaża się cała sobota wyjęta z życia przez mdłości, senność i zawroty głowy. Żadnego bólu i innych objawów zatrucia. Na polepszenie swojego stanu napierdalam zawsze luminal zaraz po przebudzeniu, kiedy we krwii zostaje jeszcze trochę promili i chyba w ten sposób oszukuję organizm. Gorszy jest kac moralny jak sobie przypominam co odpierdalałem
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.