Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 91 / 7 / 0
Jakie znacie ekskluzywne wódki?Ktoś czuje znaczną różnice pijąc taką wódke?Tak w ogóle to nie mogę sobie przypomnieć nazwy jednej takiej właśnie drogiej wódy i duckduckgo też mi nie pomaga ;-) A Polska wódka jedna z takich najlepszych to Belvedere choć u nas mało popularna.Chopin też.Jakieś inne?
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Z czerwoną kartką- probably the best polish vodka.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Ludowa
I'm broken.
  • 429 / 35 / 0
Finlandia.. Tylko w żadnym razie smakowa.. Czysta i już... Może nie jest jakaś strasznie ekskluzywna, ale jest sporo droższa od innych wódek, przez co w pewnym sensie jest lepsza. Nie mówiąc już o smaku... A jak jest jeszcze do tego porządnie zmrożona, to wtedy to już luksus... hehe

// A z tego co zauważyłem będąc gdzieś dalej za granicą to z polskich wódek bardzo duża popularnością cieszy się Sobieski i Wyborowa... A cena wtedy też tam jest porządna.. :)
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Dzisiaj piłem Krakusa grejpfrutowego, zajebisty. Ciekawe jak by było w większych ilościach, bo wiemy jak to bywa z kolorowymi wódkami. ;p
I don't do drugs. I am drugs.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Absolut?
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Ja mam mały problem z wódką, mianowicie nie widzę różnicy między Żubrówką, a połówką z mety w Łodzi na Sierakowskiego :-D
Tak samo z papierosami - tylko te gorsze rozpoznam.

Dobrej wódki chyba nie piłem, za to piłem Stargardzką, Z czerwoną kartką i Ares. :cheesy:
:kawa: & :skret: o n l y
  • 62 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: love997 »
Wyborowa Single Estate- mistrzostwo. Wypiłem 3/4 i nie miałem żadnych dolegliwości żołądkowych i prawie żadnego kaca następnego dnia. Kosztuje 120-130 zł za 3/4 ale warto się szarpnąć na jakąś okazję typu urodziny czy sylwester.
Z mniej ekskluzywnych to finlandia i absolut, o których, gdy są dobrze zmrożone, złego słowa nie można powiedzieć.
Uwaga! Użytkownik love997 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Finlandia, Absolut - to raczej porządniejsze wódki, nie ekskluzywne.

O ekskluzywnych zapewne nawet nie słyszeliśmy, piją sobie ruscy na jachtach za 14 milionów euro .

Albo się myle.
Uwaga! Użytkownik Marcin nikczemny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Marcin nikczemny pisze:
Finlandia, Absolut - to raczej porządniejsze wódki, nie ekskluzywne.

O ekskluzywnych zapewne nawet nie słyszeliśmy, piją sobie ruscy na jachtach za 14 milionów euro .

Albo się myle.
Mylisz sie poniewaz, bo, dla zwyklego szarego czlowieka(tudzież ćpaka) takie wódki jak finladnia czy absolut są ekskluzywne. Przynajmniej w moim rejonie picie wodki za ~50zl uwaza sie za burżuazję.
Wszystko co napisalem to klamstwo. Lubie zmyslac a te forum to najlepsze do tego miejsce.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.