Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 91 / 7 / 0
Jakie znacie ekskluzywne wódki?Ktoś czuje znaczną różnice pijąc taką wódke?Tak w ogóle to nie mogę sobie przypomnieć nazwy jednej takiej właśnie drogiej wódy i duckduckgo też mi nie pomaga ;-) A Polska wódka jedna z takich najlepszych to Belvedere choć u nas mało popularna.Chopin też.Jakieś inne?
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Z czerwoną kartką- probably the best polish vodka.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Ludowa
I'm broken.
  • 429 / 35 / 0
Finlandia.. Tylko w żadnym razie smakowa.. Czysta i już... Może nie jest jakaś strasznie ekskluzywna, ale jest sporo droższa od innych wódek, przez co w pewnym sensie jest lepsza. Nie mówiąc już o smaku... A jak jest jeszcze do tego porządnie zmrożona, to wtedy to już luksus... hehe

// A z tego co zauważyłem będąc gdzieś dalej za granicą to z polskich wódek bardzo duża popularnością cieszy się Sobieski i Wyborowa... A cena wtedy też tam jest porządna.. :)
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 1067 / 205 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Dzisiaj piłem Krakusa grejpfrutowego, zajebisty. Ciekawe jak by było w większych ilościach, bo wiemy jak to bywa z kolorowymi wódkami. ;p
I don't do drugs. I am drugs.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Absolut?
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Ja mam mały problem z wódką, mianowicie nie widzę różnicy między Żubrówką, a połówką z mety w Łodzi na Sierakowskiego :-D
Tak samo z papierosami - tylko te gorsze rozpoznam.

Dobrej wódki chyba nie piłem, za to piłem Stargardzką, Z czerwoną kartką i Ares. :cheesy:
:kawa: & :skret: o n l y
  • 62 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: love997 »
Wyborowa Single Estate- mistrzostwo. Wypiłem 3/4 i nie miałem żadnych dolegliwości żołądkowych i prawie żadnego kaca następnego dnia. Kosztuje 120-130 zł za 3/4 ale warto się szarpnąć na jakąś okazję typu urodziny czy sylwester.
Z mniej ekskluzywnych to finlandia i absolut, o których, gdy są dobrze zmrożone, złego słowa nie można powiedzieć.
Uwaga! Użytkownik love997 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Finlandia, Absolut - to raczej porządniejsze wódki, nie ekskluzywne.

O ekskluzywnych zapewne nawet nie słyszeliśmy, piją sobie ruscy na jachtach za 14 milionów euro .

Albo się myle.
Uwaga! Użytkownik Marcin nikczemny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Marcin nikczemny pisze:
Finlandia, Absolut - to raczej porządniejsze wódki, nie ekskluzywne.

O ekskluzywnych zapewne nawet nie słyszeliśmy, piją sobie ruscy na jachtach za 14 milionów euro .

Albo się myle.
Mylisz sie poniewaz, bo, dla zwyklego szarego czlowieka(tudzież ćpaka) takie wódki jak finladnia czy absolut są ekskluzywne. Przynajmniej w moim rejonie picie wodki za ~50zl uwaza sie za burżuazję.
Wszystko co napisalem to klamstwo. Lubie zmyslac a te forum to najlepsze do tego miejsce.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.