Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
klon mnie bardziej martwi, miałem z 3-4 dni gdzie brałem od 0,5mg do 1mg dzienie, trzy dni przerwy i teraz z 4 dni 0,5mg dziennie na sen. Chce dostawić i teraz pytanie, redukować to jakoś? Mam zarówno klony jak i rolki jak i pregabalinę. Chciałbym odstawić możliwe bez boleśnie. Prośba o pomoc.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
13 sierpnia 2020OscarAcostaZeta pisze: Sprawa wyglada następująco, od jakiś 4 tygodni brałem nieregularnie alpre i klony. alpry nie biorę od 1,5 tygodnia z nią zdarzały mi się ciągi 5 dniowe max 1,5mg dziennie raczej 0,5-1mg.
klon mnie bardziej martwi, miałem z 3-4 dni gdzie brałem od 0,5mg do 1mg dzienie, trzy dni przerwy i teraz z 4 dni 0,5mg dziennie na sen. Chce dostawić i teraz pytanie, redukować to jakoś? Mam zarówno klony jak i rolki jak i pregabalinę. Chciałbym odstawić możliwe bez boleśnie. Prośba o pomoc.
W związku z tym mam pytanie odnośnie BHP brania benzo. Jakie maksymalne ciągi i jakie minimalne przerwy między nimi powinne być, żeby skręt po benzo znać tylko z opowiadań. Domyślam się, że żeby 100% pewność mieć to poprostu nie brać :) ale chodzi o minimalizacje możliwości wystąpienia skręta.
A tak poważnie jak sobie dobrze nie radzicie to znajdźcie fajnego lekarza (nie psychoterapeute, psychiatre). Mój pierwszy przepisał mi amizepin, cloranxen, chlopropotixen. Czysty debil - wystarczyło relanium (nawet 2 mg bo nie znałem się z tą grupą leków)
Uważajcie na zjebanych lekarzy. Mój obecny powiedział, że się dokształci bo wiem trochę więcej niż on w tej dziedzinie. No i fajnie, szczery fajny człowiek.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.