Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 226 / 10 / 0
Mam czystą efedrynę HCL. Większość przepisów na metkata jest z pseudoefedryną.

Jak mam dawkować moją efedrynę HCL 30mg tab. w stosunku do np. pseudoefedryny (sudafed 60mg). Czy robi sie to tak samo tylko inne ilości efka/p-efka ? Chce zastosować kalium(ile do efedryny hcl?), ocet 10%, bo to mam. Proszę o szybką radę. Aha i nie interesuje mnie I.V. Jakiś przepis na sniff/oral?
  • 5839 / 1209 / 43
Kup acatar.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 594 / 35 / 0
efedryne jak już to na meth przerabiaj nie na kota :)
also napisz na emeritus@tutanota.com skąd masz :3
do kota to pefke tylko sie oplaca.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".