Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 90 / 23 / 0
Potwierdzam, że ten royal powoduje mdłości, troche jak przy ładowaniu piguly xd dzialanie też jakies inne niz tramal z Poltramu który brałem kiedyś. Ale jak sie człowiek przyzwyczaił to nawet spoko klepie.
  • 14 / / 0
Wpadł mi w ręce tramal retard 200mg ile tego wziasc na pierwszy raz ? 1 tab wystarczy mam zwrowa torelancje na opio
  • 22 / 2 / 0
Mam trochę tego pod ręką, jakis czas temu probowalem (ale to nie faza dla mnie). W moim przpadku 3-4 rozkruszone tabsy setki (więc 2 tabsy w twoim przypadku) wystarczyly. Oczywiście popite wodą na szybko bo smak tragiczny. Osobiście nie mogłem robić nic innego niż leżeć i słuchać odpoiedniej muzyki jak w transie, próby chodzenia i robienia czegokolwiek co wymagało siły - kończyły się zawrotami glowy i mdłościami.

Ale zalecalbym jednak mniej i stopniowo dorzucać aniżeli na raz..
Przypomnialem sobie, ze mialem po tym trudnosci z oddychaniem przez chwile, więc moze przegialem pałę a nawet nie zdałem sobie z tego sprawy ;)
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2026 przez Sniffgarden, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.