Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 90 / 23 / 0
Potwierdzam, że ten royal powoduje mdłości, troche jak przy ładowaniu piguly xd dzialanie też jakies inne niz tramal z Poltramu który brałem kiedyś. Ale jak sie człowiek przyzwyczaił to nawet spoko klepie.
  • 14 / / 0
Wpadł mi w ręce tramal retard 200mg ile tego wziasc na pierwszy raz ? 1 tab wystarczy mam zwrowa torelancje na opio
  • 22 / 2 / 0
Mam trochę tego pod ręką, jakis czas temu probowalem (ale to nie faza dla mnie). W moim przpadku 3-4 rozkruszone tabsy setki (więc 2 tabsy w twoim przypadku) wystarczyly. Oczywiście popite wodą na szybko bo smak tragiczny. Osobiście nie mogłem robić nic innego niż leżeć i słuchać odpoiedniej muzyki jak w transie, próby chodzenia i robienia czegokolwiek co wymagało siły - kończyły się zawrotami glowy i mdłościami.

Ale zalecalbym jednak mniej i stopniowo dorzucać aniżeli na raz..
Przypomnialem sobie, ze mialem po tym trudnosci z oddychaniem przez chwile, więc moze przegialem pałę a nawet nie zdałem sobie z tego sprawy ;)
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2026 przez Sniffgarden, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 41 / 2 / 0
W moim przypadku tramadol najlepiej działa jak dorzucam. Raz zapodałem sobie koło 1 g na raz i nic nie poczułem, natomiast zażycie mniejszych dawek kilkukrotnie w ciągu doby dawało oczekiwane efekty.
-------
Jak nie zacząłeś - nie zaczynaj. Jak zacząłeś - dbaj o siebie. Wszystkiego dobrego i zdrowia każdemu życzę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.