Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 68 / 6 / 0
Jezus, i to swędzenie całego ciała następnego dnia XD ciekawy efekt uboczny
  • 20 / 6 / 0
Na co teraz najłatwiej dostać od lekarza tramal (raczej internisty lub rodzinnego niż innego specjalisty)? 15 lat temu sempiłęm recepty na okrągło, wtedy głównie to były bezo bo sam nie brałem leków przeciwbólowych ale robiliśmy z kumplem akcje, że chodziliśmy po placówkach wbijając się na bezczela do gabinetów bez rejestracji i ja np. dostawałem klony bo mój lekarz był niedostępny, a mój kupel udając zatroskanego starszego członka rodziny (ja miałem 20 lat on 40) i gdy lekarz pisał recki dla mnie ten w międzyczasie bez problemu potrafił go naciągnac na duża butelkę Tramalu w kroplach na np. ból pleców w pracy.
Po wielu latach, gdy już w międzyczasie rzuciłem dragi, aktualnie choruję na jakoś chorobę reumatoidalną, prawdopodobnie fibromialigie, ale jeden lekarz myśli, że to może być łuszczycowe zapalenie stawów i wypisują mi tonami leki w kombinacjach tramal + paracetamol, a żaden nie chce mi dać Tramalu w normalnej dawce, a mnie naprawdę wszystko napierdala... Kurwa robiłem kiedyś takie akcje (głównie benzo ale czasem tramal dla znajomych) i zawsze dostawałem recepty, a jak faktycznie coś potrzebuję to mi kręcą nosem i dają te pieprzone 37,5 mg + paracetamol (mam tego całą szafkę). Koleżanka mi recke załatwiła od dentysty na normalną receptę, ale nie ma szans na więcej. Tak z czapy jak poszedłem do rodzinnego po l4, to go naciągnąłem z ciekawości czy to też jest problem na benzo (2x lorozepam 2,5mg) i zero problemu.
Czy może mi ktoś powiedzieć co się zmieniło przez te 15 lat, że teraz specjalista nie chce mi Tramalu wypisać? Nie chce mi się bawić w ekstrakcję kodeiny, na 100% nie chcę iść po dragi na ulicę, ale też nie chcę żadnych RC bezno. Chcę tylko zwykły tramal retard bo mi pomaga idealnie
  • 683 / 133 / 0
@ma35ti nie mam pojęcia masz do dupy lekarzy ja co miesiąc dostaje na recepcie paczkę morfiny 200tek i 2x oxykodon 80, a tramadol jest na RP a nie na RPW jak w/w substancje, może po prostu to znak żebyś tego gowna nie trzaskał 😁
  • 20 / 6 / 0
@xantiago a na co konkretnie dostajesz skrypty? Kurde kiedyś byłem w tym dobry, ale głównie beno ciągnąłem. Na co teraz najłatwiej opioidy wyciągnąć?

skup się na pisaniu na temat bez pytan o wyłudzanie recept ~ xan
  • 68 / 6 / 0
Czy to normalne, że nawet po użyciu dawki 350 mg, jedyny efekt to delikatne pobudzenie? Oprócz tego zero. Macie też tak?

Plus może EWENTUALNIE minimalna poprawa skupienia i zdolności do nauki
  • 683 / 133 / 0
@dicatedoc tak, bo tramal to taka feta wśród opio, działa na serotoninę i noradrenaline więc większość użytkowników pobudza moim zdaniem podkreślam moim, ma to coś niewiele wspólnego z opiatową fazą i jeśli chcesz doświadczyć „noddingu” polecam kodeinę, tramadol nadaje się jedyne do miksu z wyżej wspomnianą kodeiną
  • 2535 / 594 / 0
Tak,tramadol może działać tak,że początkowo powoduje stymulacje,"speeda" a następnie po czasie działa sedacyjnie,uspokaja.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 259 / 98 / 0
@szpiku15
Od kilku lat bierze powiadasz.... myślę że siada mu psycha, pojawiają się wkurwy. Ja też pobieram kilka lat i niemal zawsze dostaje "bojowego " nastroju gdy jostem "na".Zdarza mi się czasem poprostu mówiąc kolokwialnie - przypierdalać.
  • 40 / / 0
Przyjmuje 5-HTP jest to suplement złożony zawiera EGCG, L-Thanine, L-Tryptophan, Garcina, Szafran i Witaminę B3 po zakończeniu suplementacji ile muszę odczekać dni aby bezpiecznie przyjąć tramadol w postaci PoltramCombo?
  • 2934 / 1592 / 35
Ty musisz co najmniej 14dni odczekać inni czekają 3 dni no ale garcinia i szafran niestety trzeba zrobić off trochę dłuższy niż te 3 dni.
Te rośliny lubią zwiększać serotoninę.
Ja po tramadolu mam tak speed i taka nakrętka na akcje mieliśmy z ekipą idziemy najpierw po energole a później po tabletce i ogień. Uważam, że nie powinno się mieszać ale ja podkreślam ja decyduje za siebie. Oczywiście nie namawiam i robię przerwy
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
Zablokowany
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.