Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
02 lutego 2026tosieniedzieje pisze:
Standardowo beta ketony na dobry maraton seksualny, gwarantowany jak od razu posypiemy klientce.
No czy ja wiem? U mnie libido po beta ketonach nie istnieje, a osiągnąć orgazm graniczy z cudem. Chociaż może i masz rację, bo jak do tej pory spotkałam się tylko z jedną dziewczyną, która po zażyciu bk ma tak samo jak ja. Wszyscy pozostali chwalą się, że po tym taki zajebisty seks.

Może ktoś ma takie same odczucia jak ja?
A może ktoś wie dlaczego mam inaczej niż większość?
  • 5268 / 942 / 0
To zależy czy mamy wobec niej jakieś większe zamiary.
Jeśli tak , to beta ketonami czy jakaś amfa, alkoholem w nadmiarze można spierdolić relacje .

Najlepiej to pierdolnac we dwoję MDMA czy 2cb - to jest przepis na zakochanie

A jak się dłużej znamy to można już i inne rzeczy dawać by się lepiej poznać hehe
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.