Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 277 / 3
Jako, że Sunrise Festival zbliża się wielkimi krokami, mam pewne osobnicze pytanie.

Jest to impreza trzydniowa, mam zamiar wziąć udział we wszystkich trzech dniach, bawić się do upadłego, ale wiadomo, że na trzeźwo nie da rady. :D
Co zatem polecalibyście wziąć, co pozwoliłoby jak najlepiej spędzić ten czas, a co nie zrobiłoby spustoszenia w moim organizmie? Przypominam, że chodzi o branie przez 3 dni od jakiejś 19 do 4 w nocy.

Giebl nie wchodzi w grę, mimo że idealnie pasuje do tego. Długo się z nim znam, ale chciałbym na tę wyjątkową okazję coś innego. Wszelkie serotoniergiki swoim profilem działania by mi bardzo podeszły, no ale jak już wspominałem wielokrotnie: to impreza trzydniowa i każdego dnia chcę się dobrze bawić, nie martwiąc się tolerką. Stymulanty na mnie raczej średnio działają, poza tym dają w dupę organizmowi.

Polećcie coś, co pozwoli mi się beztrosko bawić i chwytać dzień.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 568 / 53 / 0
"Even the smallest person can change the course of the future"
  • 46 / / 0
Kolego do Sunrise dalej niż bliżej (9 miesięcy?) a Ty już zapasy chcesz robić? : )
Skoro nie chcesz stymulantów to ciężko cokolwiek polecić, ale faktem niezaprzeczalnym jest iż conieco pojeść trzeba, gdyż w tym roku miałem problem wystać do 4.

Co powiesz na Xanax? U mnie zawsze powodował alkoholowe samopoczucie bez yyy bycia pijanym, chyba wiesz o co chodzi : )

Jako ciekawostkę dodam ze w tym roku przed wejściem stały panie z koszulkami "zabawmy sie - research chemicals" i puszczały maczane, dropsy i białko o jakis wariackich 'nazwach handlowych' po horrendalnych cenach :P
Uwaga! Użytkownik devie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1329 / 58 / 0
Może mieszaj. Np. dzień 1 -> psychodelik lub empatogen. dzień 2 -> GBL + mj (czy co ci tam pasuje). dzień 3 -> metamfetamina doodbytniczo, ewentualnie jakiś inny przyjemny drag. Małe dawki dysocjantów fajnie działają i polepszają odbiór muzyki, zwłaszcza jeśli się połączy z mj. Albo jakiś stymulant mógłby dać radę, jeśli będziesz brał tylko przez jeden dzień, to nic ci się nie stanie.
W ten sposób tolerka nie będzie przeszkodą, i w dodatku będziesz miał dużą różnorodność.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 2278 / 277 / 3
devie pisze:
Jako ciekawostkę dodam ze w tym roku przed wejściem stały panie z koszulkami "zabawmy sie - research chemicals" i puszczały maczane, dropsy i białko o jakis wariackich 'nazwach handlowych' po horrendalnych cenach :P
O, nie widziałem! A mam oko na takie rzeczy! :D

Xanax i wszelkie benzo odpadają, bo strasznie mi po nich czas zapierdala. Ale to strasznie.

Pomysł z mieszaniem jest w sumie tak prosty w swojej idei, że aż genialny. Aż dziwne, że na niego nie wpadłem! Dzięki! Jestem debilem.
  • 1874 / 96 / 127
Pomyśl nad meo PCP, w dawkach 15mg jest mega przyjemnym dragiem na impreze
wolna molekula
#mops
  • 1095 / 34 / 0
^ też bym mocno rozważył 3-MeO-PCP jako kompana na długiej imprezie.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1874 / 96 / 127
No zajebista substancja, tylko jeżeli na impreze to nie przekraczaj 20mg raczej :> PO wchodzi troche czas, ale potem działanie to mega empatia/euforia i dosyć długo trzyma. Brak zwały, także następnego dnia będziesz się raczej dobrze czuć
wolna molekula
#mops
  • 2278 / 277 / 3
Boję się tej substancji. Nigdy więcej dysocjantów.
  • 5774 / 1184 / 43
Jak na trzy dni to proponuje dobrze się przygotować. Przede wszystkim kilka rodzajów stimsów w zależności od stopnia tolerancji. Coś słabszego i mocnego (np alfa, mef, metkat iv), dużo wódy (chyba że jesteś absta), może być 4acodmt w combo z 2cp na podbiciu z dexa, nieco klonozepamu i zolpi a to wszystko w oparach poppersa. Wez też hawajskie koszule i pęsetę do wyciągania kondonów z dupy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...