Jest to impreza trzydniowa, mam zamiar wziąć udział we wszystkich trzech dniach, bawić się do upadłego, ale wiadomo, że na trzeźwo nie da rady. :D
Co zatem polecalibyście wziąć, co pozwoliłoby jak najlepiej spędzić ten czas, a co nie zrobiłoby spustoszenia w moim organizmie? Przypominam, że chodzi o branie przez 3 dni od jakiejś 19 do 4 w nocy.
Giebl nie wchodzi w grę, mimo że idealnie pasuje do tego. Długo się z nim znam, ale chciałbym na tę wyjątkową okazję coś innego. Wszelkie serotoniergiki swoim profilem działania by mi bardzo podeszły, no ale jak już wspominałem wielokrotnie: to impreza trzydniowa i każdego dnia chcę się dobrze bawić, nie martwiąc się tolerką. Stymulanty na mnie raczej średnio działają, poza tym dają w dupę organizmowi.
Polećcie coś, co pozwoli mi się beztrosko bawić i chwytać dzień.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Skoro nie chcesz stymulantów to ciężko cokolwiek polecić, ale faktem niezaprzeczalnym jest iż conieco pojeść trzeba, gdyż w tym roku miałem problem wystać do 4.
Co powiesz na Xanax? U mnie zawsze powodował alkoholowe samopoczucie bez yyy bycia pijanym, chyba wiesz o co chodzi : )
Jako ciekawostkę dodam ze w tym roku przed wejściem stały panie z koszulkami "zabawmy sie - research chemicals" i puszczały maczane, dropsy i białko o jakis wariackich 'nazwach handlowych' po horrendalnych cenach :P
W ten sposób tolerka nie będzie przeszkodą, i w dodatku będziesz miał dużą różnorodność.
devie pisze: Jako ciekawostkę dodam ze w tym roku przed wejściem stały panie z koszulkami "zabawmy sie - research chemicals" i puszczały maczane, dropsy i białko o jakis wariackich 'nazwach handlowych' po horrendalnych cenach :P
Xanax i wszelkie benzo odpadają, bo strasznie mi po nich czas zapierdala. Ale to strasznie.
Pomysł z mieszaniem jest w sumie tak prosty w swojej idei, że aż genialny. Aż dziwne, że na niego nie wpadłem! Dzięki! Jestem debilem.
#mops
#mops
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.