Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 10 / 1 / 0
Witam, chciałbym zapytać jaki Waszym zdaniem jest najbardziej euforyzujący narkotyk. Chodzi mi bardziej o stopień pozytywnych emocji, pobudzenia, podniecenia, intensyfikacji doznań zmysłowych niż o doświadczenia duchowe czy halucynacje. Napiszcie jaki to narkotyk i w jakiej sytuacji zażyty.
  • 3127 / 27 / 0
MDMA.

Chociaż większość pewnie napisze, że kokaina / mefedron, jednak tych nie próbowałem i nie mam zamiaru.
High, how are you?
  • 1530 / 9 / 0
I po tym pośie temat powinien być zamknięty.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 857 / 2 / 0
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 360 / 0
zdecydowanie MDMA. zadnych badtripow, samo szczescie i milosc.
  • 2179 / 31 / 0
po kwasach itp euforia wg mnie jest największa, aż rozsadza, po MDMA bardziej stonowana i do opanowania, mefedron również daje zajebistego euforycznego kopa. Ale największe uniesienia euforyczne uzyskałem po LSD i pokrewnych.
  • 2650 / 42 / 0
mefedron\kokaina HAHAHAAAAAAAAA
  • 3127 / 27 / 0
Zgadzam się, że (prawdopodobnie) nic nie może się równać z euforią wywołaną przez psychodeliki, jednak nie jest ona "gwarantowana", dlatego ich nie wymieniałem :)
High, how are you?
  • 134 / / 0
2c-x + koda =]
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 1 / 0
dobry koks
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.