Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 227 / 77 / 0
@SerioSergio
Poprawnie znaczy? Dymem się zaciągałem i trzymałem z 10s w płucach przed wypuszczeniem. Paliłem z metalowej lufki o takiej jak w załączniku.

Czyli dla x15 to będzie:
Słabe ~12 mg
Średnie ~ 33 mg
Mocne ~ 50 mg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 7 / 0
Korzystam bardzo często właśnie z takich lufek jak na załączniku, ale do jarania mj. Dobrze się spisują.
Uwaga! Użytkownik TheTiger jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 195 / 1
Czytalem na forum o wyrobieniu receptorów do szałwi ale nie mam zielonego pojęcia czy to prawda.
Jesteś pewny źródła towaru?
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 227 / 77 / 0
Tak, jestem pewien, smartshop z dobrymi opiniami. Wszystkie inne produkty klepią jak należy.
Uwaga! Użytkownik MefedronowyKoneser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 195 / 1
W takim przypadku poczyałbym o rec. opioidowych Kappa i ich "wyrabianiu"
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 227 / 77 / 0
Receptory opioidowe to ja mam zajechane mimo że w opio nigdy wjebany nie byłem. kodeina klepie mnie dopiero po zjedzeniu 3 opakowań thio, Kratom działa w dawkach x>10g
  • 7 / / 0
Pamiętam, jak pierwszy raz sprawiłem sobie szałwię. Kumpel mówił, że jakoś ją specjalnie trzeba palić a ja wziąłem jak jazz i nabiłem do lufy. Pamiętam tylko jak macha wziąłem, siedzę a potem już w alternatywnej rzeczywistości, w jakichś dziwnych wszechświatach, totalnie poza jakąkolwiek kontrolą. Wróciłem do siebie w takiej samej pozycji jak siedziałem a kumpel wielkie oczy zrobił i że czegoś takiego nigdy nie widział. Wystraszyłem trochę się wtedy pamiętam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata