ODPOWIEDZ
  • 104 / 6 / 0
01 kwietnia 2022junkiexl pisze:
Jak sobie przypominam to dociągałem co godzinę ulke, dzień i noc. Po godzinie zaczynało puszczać po dwóch od wciągnięcia zaczynał się skręt . A skręt był dość krótki ale intensywnie bolesny. Skręt po herze czy majce to pikuś przy pani Uli.
Ja zjadłem tego może pół grama. Pamiętam że lezalem na łóżku i myślałem że jeśli tak działają mocne opio to już ich rozumiem. Faza po uli była intensywniejsza niż po helupie czy morfinie?
  • 917 / 235 / 0
@mekka Faza była inna, trwała krótko, ale doznania były bardzo intensywne, mnie się bardzo spodobała, do tego stopnia że potrafiłem na środku ulicy, w biały dzień wciągać kreskę z telefonu. Trochę przypominała działaniem fenta, od morfiny była mocniejsza pod każdym względem, do helupy ciężko porównać. Ulka to taki koks wśród opioidów. Na szczęście nie brałem jej dożylnie, kilka osób próbowało i niektórzy z nich zostali w objęciach Uli na wieki.
  • 38 / 5 / 0
@junkiexl próbowałem U-47700 dożylnie i siłą działania jest podobne do wstrzykiwania heroiny z filmów. Ja się nie podniosłem z klawiatury bo robiłem to przy laptopie, przestrzelając przy tym żyłę i to ze strzykawki 20ml nie wiem ile mg bo na oko ale na pewno mniej 50% niż sniffowałem na tamten czas to może z 20mg.
Uwaga! Użytkownik MamHCV nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 3 / 0
@junkiexl te wciąganie kreski gdzie popadnie to bardzo dawno było ale może bym sobie przypomniał. Miałeś lekkie krwawienie z nosa lub strupy po wciąganiu? Przerobiłem U-47700 strzelam że 2.5g nie wiem jakiej czystości ale tak na oko dawkowanie to może z 20mg lub z 30mg jak miało być mocno.
  • 48 / 3 / 0
Ciekawe czy ktoś jeszcze pamięta ten opioid, trochę go przerobiłem i był na prawdę caustic "żrący" w nosie. Praktycznie jak te nasze 4-CMC. Było to na początku mniej zauważalne ze względu na mniejsze ilości do wciągnięcia tj. 20-30mg. Pewnie a raczej na pewno ktoś to mieszal co wcale nie rozwiązywało właściwości żrących tego związku.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem