Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 204 / 6 / 0
7 dzien w cugu, euforia zniknela :(
  • 2538 / 215 / 0
Retardy super działają, ostatnio dorwałem niestety tylko 3 tabsy retardu 150 mg. 1 dzień pogryziony retard na pusty żołądek wszedł trochę ponad godzinę do tego poszło 200 ml kropli Tramalu i było super. Trzymało od mniej więcej 13 do 22. Na następny dzień od rana poszło 300 mg zgryzionych retardów, i jak się załadowały to poszło z 220 - 230 mg z kropli cały dzień bomby aż mi się łapy telepać zaczynały. ( na tramal tolerke mam małą, moja znajomość z nim to krótko zaldiar i teraz co dorwałem trochę). Na 3 dzień załadowałem 300 mg i nie poczułem nic :( Tolerka na to masakrycznie rośnie, po 2 dniach załadowałem 300 mg z kropli i było w miarę fajnie. Teraz po kilku dniach przerwy łyknąłem 300 mg kropli, bardzo przyjemnie działały, po 6 godzinach dopiłem 200 mg czekam aż wejda.

Stwierdzam że najlepiej działają retardy zmieszane z kroplami bajka :)

Nie wiem czemu na smak narzekacie w porównaniu do makiwary to jest pyszne, nie mam problemu rozgryzać na miał retardów, czy pić kropli. Tolerka na morfine rozumiem że się krzyżuje z tramadolową? Zanim się zaczął sezon makowy to 4 saszetki zaldiaru robiły mnie bardzo miło, a po nawalaniu morfiny działa dużo słabiej.

I na koniec pytanie, łatwo od lekarza wysępić krople 96?
  • 574 / 10 / 0
tramal 12,5mg jedna kropelka codziennie brany wplywa jakos na pamiec , pocenie sie , sile przy ciezkiej pracy fizycznej? lub wieksze dawki gdybym kiedys wzial np 50mg?
  • 2538 / 215 / 0
Czyżby kofeina tak bardzo trama osłabiała? Rano o 8 przyjąłem jakieś 300 + mg czystej kofy a o 14 poszło 300 mg trama na prawie pusty żołądek, i 15 minut później dowaliłem jeszcze 100 mg i co? I nie podziałał jak trzeba, na prawdę słabo a ostatni raz 3 dni temu ładowałem i siekł pieknie, do tego serce bije zdecydowanie szybciej niż po samym tramie, bardzo nieprzyjemnie 0 euforii :( Mogłem majke jebnąć , choć w sumie po to trama zjadłem żeby jej nie łykać :D

Możliwe że aż tak kofeina osłabiła trampka?
  • 394 / 5 / 0
Czy jadąc na 20 mg paroksetyny + 60 mg fluoksetyny, jednorazowe przyjęcie trampka ( 300 mg ) spowoduje zespół serotoninowy ?
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 4894 / 853 / 0
Bardzo mozliwe. Nie przyjmuj, jak jestes na antydepresantach serotoninowych.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 2 / 0
Na mnie dzialaja dawki powyzej 20 tabletek retardów 100 i do tego 10 tabletek klona 2 - mam wyrobiona taka cholerna tolerke , ze praktycznie 1 podelko 30 szt idzie prawie na raz - nie dopuscie do takich dawek - ja juz jestem wkopany ale innym nie radze
  • 762 / 37 / 0
dziś spożyte 5tabletek z leku doreta 375mg, poza swędzącym nosem i trochę falującym obrazem bo zostały popite piwem. praktycznie niewyczuwalne działanie, a receptorki mam nietykane. Dojedzone kolejne 5 i co? swędzenie nosa się nasiliło :'(
  • 762 / 37 / 0
po wsataniu motoryka zaburzone * chód wężykiem oraz niemoznosc odpryskania, odradzam te gówno :kotz:
  • 2538 / 215 / 0
Na chuj tak zacny opioid mieszam z taką rzygowiną jaką jest alko? I do tego piwo ? Jak kurwa coś próbujesz 1 raz to kurwa odpuść zjebanego brona! Dawka za duża pewnie, mnie na 1 raz ładnie poczesało 112.5 mg dokładnie. Spróbuj od takiej dawki, i nie raz kilka w tedy osądzisz czy coś jest gówniane czy zajebiste :) Problemy z laniem po tramie? Nie wyobrażam sobie, na nie to działa jak by to była jakaś witamina która wywiera same pozytywne skutki na organizm :D A staż króciutki z
tramem.

Z 2 strony może to i lepiej że Ci się nie spodobało. A i ekstrakcja a nie z paracetamolem wpieprzaj :)
Zablokowany
Artykuły
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.