Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2652 / 385 / 0
Dlatego nie biorę Tramalu. Ze względu na ryzyko drgawek, na to że trzeba zadbać o to aby benzo było pod ręką, brakuje pewnej swobody. Brałam go nie więcej jak 20 razy w życiu i nie wspominam tego dobrze, jednak syntetyki nigdy mi nie podchodziły, nawet w miksach. To dziwne, bo wiem jak wiele osób chwali sobie tramal, a najbardziej tramal w kroplach, który chleją litrami.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 952 / 3 / 0
Mozna powiedziec ze dzisiaj pierwszy raz od roku zjadlem tramal myslalem ze to setki i zjadlem 4 tabsy a pozniej przeczytalem na paczce ze to 200 wiec 800 poszlo, mam tolerke na opio troche ale jak dla mnie w sam raz
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 205 / 8 / 0
Kumpel ma coś z nogą i dostał receptę na poltram retard. Podsunąłem mu ideę "pierdolnięcia sobie", długo się nie zastanawiał, nie mam żadnego pojęcia o dawkowaniu Tramalu, a on sam w ogóle się nad czymś takim nie zastanawiał. Napisałem mu, żeby wrzucił sobie 200mg, jak będzie za słabo, kolejne 200. Jak się okazało, nie posłuchał się i łącznie łyknął 1000mg w ciągu niecałych dwóch godzin. Do tego wziął 12 tabletek hydroksyzyny, nie mam pojęcia ile mg. Przed chwilą otworzył sobie jeszcze szampan. Obejdzie się bez żadnych ekscesów?
  • 950 / 42 / 0
mam tramal - krople 100mg/ml
ile tego zarzucić?wlać do herbaty, soczku czy na jezyk prosto? ile kropli?
standard kody to u mnie 450-600mg

Przeniesiono.
| 13 |
  • 766 / 136 / 6
Może i odpowiadam jakiś czas po fakcie, ale ten post nadawałby się bardziej do sytuacji kryzysowych, zaś idiota który "pierdalnął sobie" zasługuje na drgawki, utratę przytomności, depresję oddechową i ogromny napis "nie przypisywać leków narkotycznych" w kartotece zapisany zajebiście czytelnie (na tyle, ile lekarz potrafi) oczojebnym, niezmywalnym flamastrem...
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 2652 / 385 / 0
fuckmylife pisze:
Jak się okazało, nie posłuchał się i łącznie łyknął 1000mg w ciągu niecałych dwóch godzin. Do tego wziął 12 tabletek hydroksyzyny, nie mam pojęcia ile mg. Przed chwilą otworzył sobie jeszcze szampan. Obejdzie się bez żadnych ekscesów?
Bez ekscesów się nie obejdzie, chyba że Twój koleżka ma organizm ze stali. Hydroksyzyna osłabia euforyczne działanie tramadolu, natomiast alkohol nasila działanie hydroksyzyny, co potęguje depresję oddechową. W przypadku takiej dawki tramadolu należy się ratować benzodiazepinami ze względu na możliwość wystąpienia drgawek, tym bardziej jeśli nie brał wcześniej tego opioidu. Bardziej jednak razi mnie tutaj fakt, że to ty mu podsunąłeś pomysł "pierdolnięcia sobie".

Jeżeli nie doszło do napadu drgawkowego, ani większych problemów z oddychaniem to ewentualne powikłania mogą wystąpić w postaci bólów brzucha, osłabienia, nudności.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 8 / 0
Kolega żyje i ma się dobrze, chyba. Obeszło się bez większych ekscesów, ciężki oddech, musiał trzymać swój język, który mu "uciekał". Kolejnego dnia okropna zwała, wymioty, ból całego ciała. Generalnie, skończyło się dobrze.
Blue_Berry pisze:
Bardziej jednak razi mnie tutaj fakt, że to ty mu podsunąłeś pomysł "pierdolnięcia sobie".
Pierwszy i ostatni raz.
  • 81 / / 0
Tramal - krople, 250mg na oko, po paru piwkach.
Pieknie wchodzi, zajebista euforia, chec rozmowy z kimkolwiek, jakkolwiek, niemoznosc zasniecia, pobudzenie; ale bez krzywych akcji jak po fecie, nie wjezdza nic na serce. Pod sam koniec troche uciazliwe - typowe rozdraznienie, male zrenice, ciezkie powieki.
  • 678 / 10 / 0
z takimi radami to pierdolnij, ale następnym razem sobie w łeb

do Tramalu najlepiej mi podchodzi marihuana, po prostu trawka z Tramalem to coś pięknego
  • 2 / / 0
Pewnego razu poszedłem do babci z bólem głowy i uraczyła mnie nie znaną dotąd doretą, której chyba wziąłem ciut więcej niż się powinno bo fajnie się zrobiło. Na dzień dzisiejszy jestem posiadaczem Doreta, 75 mg+650 mg, tabletki powlekane, 60 szt. I tu moje pytanie do Was doświadczonych w temacie: ile na pierwszy raz żeby po prostu nie przegiąć. Czytałem o ekstrakcji kodeiny i w taki sposób chcę to wykonać aby łyknąć jak najmniej paracetamolu. Pozdrawiam babcię.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".