Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
ile tego zarzucić?wlać do herbaty, soczku czy na jezyk prosto? ile kropli?
standard kody to u mnie 450-600mg
Przeniesiono.
| 13 |
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
fuckmylife pisze:Jak się okazało, nie posłuchał się i łącznie łyknął 1000mg w ciągu niecałych dwóch godzin. Do tego wziął 12 tabletek hydroksyzyny, nie mam pojęcia ile mg. Przed chwilą otworzył sobie jeszcze szampan. Obejdzie się bez żadnych ekscesów?
Jeżeli nie doszło do napadu drgawkowego, ani większych problemów z oddychaniem to ewentualne powikłania mogą wystąpić w postaci bólów brzucha, osłabienia, nudności.
Blue_Berry pisze:Bardziej jednak razi mnie tutaj fakt, że to ty mu podsunąłeś pomysł "pierdolnięcia sobie".
Pieknie wchodzi, zajebista euforia, chec rozmowy z kimkolwiek, jakkolwiek, niemoznosc zasniecia, pobudzenie; ale bez krzywych akcji jak po fecie, nie wjezdza nic na serce. Pod sam koniec troche uciazliwe - typowe rozdraznienie, male zrenice, ciezkie powieki.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.