Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
ile tego zarzucić?wlać do herbaty, soczku czy na jezyk prosto? ile kropli?
standard kody to u mnie 450-600mg
Przeniesiono.
| 13 |
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
fuckmylife pisze:Jak się okazało, nie posłuchał się i łącznie łyknął 1000mg w ciągu niecałych dwóch godzin. Do tego wziął 12 tabletek hydroksyzyny, nie mam pojęcia ile mg. Przed chwilą otworzył sobie jeszcze szampan. Obejdzie się bez żadnych ekscesów?
Jeżeli nie doszło do napadu drgawkowego, ani większych problemów z oddychaniem to ewentualne powikłania mogą wystąpić w postaci bólów brzucha, osłabienia, nudności.
Blue_Berry pisze:Bardziej jednak razi mnie tutaj fakt, że to ty mu podsunąłeś pomysł "pierdolnięcia sobie".
Pieknie wchodzi, zajebista euforia, chec rozmowy z kimkolwiek, jakkolwiek, niemoznosc zasniecia, pobudzenie; ale bez krzywych akcji jak po fecie, nie wjezdza nic na serce. Pod sam koniec troche uciazliwe - typowe rozdraznienie, male zrenice, ciezkie powieki.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?