Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1488 / 21 / 0
Znajomi odradzają mieszanie tramadolu + kodeina z GBL, tym bardziej, że cały czas na benzo jestem. Nie za dużo tych depresantów na raz?
  • 452 / 2 / 0
Osobiście nigdy nie mieszałem GBL z opioidami. Wydaje mi się, że z racji tego, że jesteś zaprawiony w bojach to nie powinno dojść do depresji ośrodka oddechowego. Sam tramadol nie ma silnego działania depresyjnego na ośrodek oddechowy. Załaduj może na początek wszystko oprócz GBL i jak się będziesz czuł na siłach to dorzuć GBL zaczynając od minimalnej dawki.
  • 1488 / 21 / 0
No i mam to za sobą.
Pierwszy raz był jednym silnym noddem. Nie miałem pojęcia, że to się może rozkręcać godzinami, więc zaczynałem już wątpić w dawki.
600 mg kodeiny, 18mg bromazepamu, coś tam Relanium i 250 Tramalu. Tramal oczywiście dużo wcześniej, kodę gdzieś po godzinie załadowałem, zaraz po Bomku, jak tylko rozpuścił się pod językiem. Jebło mnie tak, że spadałem z krzesła, nawet z łóżka xD (ale to dnia drugiego), chwytałem jakieś nieistniejące przedmioty, jak po MDMA, po prostu mnie mile zaskoczył ten miks.

Dnia drygiego jedziemy już grubiej - 350 Tramalu, chyba 40 mg diazepamu, 12 bromazepamu i 900 kody. I to było coś, czego do tej pory nie przebiło nic (prócz utrat świadomości po gybym zalaniu pały)
Byłem bez sił, by wykonać jakikolwiek ruch, pamiętam, że coś pisałem tu, na forum, ale ostatecznie chyba wyłączyłem kompa palcem od stopy, bo wiedziałem, że go nie dokończę, trwałoby to miesiąc (literka/nodd 20 minut/jedno słowo poprawiane 13 razy/nodd 30 minut/etc)
W każdym razie, jak już tylko udało mi się ruszać byłem poprawiać mj, więc jeszcze przyjemność trwała znacznie dłużej.

Ogólnie na +, ale nadal nie wiem jak działa solo xD
  • 221 / 4 / 0
dla mnie solo działał najlepiej, reszta działa bardziej sedacyjnie co też ma swój urok ale do pracy już bym się nie nadawał,
ja dopiero na sam koniec, przed spaniem dowalałem kode i klony, czasem jeszcze giebla bo po samym tramcu bym nie zasnął
  • 10 / / 0
Ja jak zajebałem Tramalu pierwszy raz to bez żadnego doświadczenia prawie cały listek, nie wiem co sobie myślałem, pewnie nic bo po prawie dwóch tygodniach spidowania, halucynacje jak ja pierdole, brak poczucia rzeczywistości a w końcu mi sie zatrzymała pikawa(jestem zombie dziwko) ale mnie wyratowali i monar. Teraz jak mnie boli kręgosłup to wale spida trzymam sie z dala od tego kurestwa bo dalej mam prześwity w pamięci jak rzygałem żółcią i krwią heh stanowczo nie polecam
Pamiętaj, dobrym ludziom trzeba pomagać, tych których nie znasz możesz mordować i okradać http://www.youtube.com/watch?v=TnIQANWa4nY
  • 1951 / 14 / 0
Pewnie poltram combo bez ekstrakcji? Jak tak to dostałeś to, na co zasłużyłeś.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Widzisz, ja nawet nie czaje co Ty do mnie rozmawiasz z tymi combosami i ekstrakcjami, dostawałem na recepte no to jebłem, czyżby to było głupie z mojej strony?
Pamiętaj, dobrym ludziom trzeba pomagać, tych których nie znasz możesz mordować i okradać http://www.youtube.com/watch?v=TnIQANWa4nY
  • 1951 / 14 / 0
Nie, to nie było głupie. To było zajebiście debilne. Bo jeśli dostałeś właśnie poltram combo, to bez ekstrakcji mogłeś sobie rozwalić wątrobę (tak na stałe rozwalić i umrzeć na śmierć).
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
No ładnie, czego to sie człowiek po latach dowiaduje hehe a wątrobe rzeczywiście sobie rozwaliłem na stałe ale nie kompletnie... Szkoda że musiałem sie nauczyć żeby "konsultować sie z lekarzem lub farmaceutą" dopiero przy tym incydencie, może gdybym wtedy miał konto na forum to dzisiaj nie czekałbym na zgon właśnie przez wątrobe, żołądek itd... Co zrobić miejmy nadzieje że to będzie jakaś przestroga dla innych, dzięki za info
  • 538 / 6 / 0
Jompej klasa A- i oczywiście bez benzo ?
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."