Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Pierwszy raz był jednym silnym noddem. Nie miałem pojęcia, że to się może rozkręcać godzinami, więc zaczynałem już wątpić w dawki.
600 mg kodeiny, 18mg bromazepamu, coś tam Relanium i 250 Tramalu. Tramal oczywiście dużo wcześniej, kodę gdzieś po godzinie załadowałem, zaraz po Bomku, jak tylko rozpuścił się pod językiem. Jebło mnie tak, że spadałem z krzesła, nawet z łóżka xD (ale to dnia drugiego), chwytałem jakieś nieistniejące przedmioty, jak po MDMA, po prostu mnie mile zaskoczył ten miks.
Dnia drygiego jedziemy już grubiej - 350 Tramalu, chyba 40 mg diazepamu, 12 bromazepamu i 900 kody. I to było coś, czego do tej pory nie przebiło nic (prócz utrat świadomości po gybym zalaniu pały)
Byłem bez sił, by wykonać jakikolwiek ruch, pamiętam, że coś pisałem tu, na forum, ale ostatecznie chyba wyłączyłem kompa palcem od stopy, bo wiedziałem, że go nie dokończę, trwałoby to miesiąc (literka/nodd 20 minut/jedno słowo poprawiane 13 razy/nodd 30 minut/etc)
W każdym razie, jak już tylko udało mi się ruszać byłem poprawiać mj, więc jeszcze przyjemność trwała znacznie dłużej.
Ogólnie na +, ale nadal nie wiem jak działa solo xD
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.