- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
domino_jachas pisze:dostalem recepte na dorete ale koniowal niewpisal ile i w aptece chce mi dac tylko 10 tabletek da sie jakos dopisac ilosc i jak to wyglada?
dantetrip pisze:Podam wam najlepszy miks z trampkiem, dla osoby bez tolerancji będzie to 300mg tramadolu + 30mg mxe i.v. Gdy tramadol się załaduje walimy mxe, wejście przepiękne, oczy od razu jak szpilki, czułem się jak po 15mg morfiny. Tylko leżałem na ziemi, zapadając się w dywan. Mxe koniecznie i.v, najlepiej działa sort od popularnego vendora który ciągle znika, z sortem b2 już tego nie było.
domino_jachas pisze:sry nie ten temat mialem cisnienie i kupilem te 10 tab i niestety zamalo min to 500 :wall: ale mam pytanie czy jak zrobie psp to zwiekszy faze?domino_jachas pisze:dostalem recepte na dorete ale koniowal niewpisal ile i w aptece chce mi dac tylko 10 tabletek da sie jakos dopisac ilosc i jak to wyglada?
tak... na psp zajebiście się gra na trampku! Ale zapewne chodziło Ci o pst, na pewno wzajemnie się wzmocnią (lecz uważaj z dawkami, depresja oddechowa to nic fajnego)
Co do mojego ulubionego mixu, polecam Tramadol + kodeina + estazolam (w kolejności najpierw trampek, po 15/20min kodeina z estazolamem - dawki zależnie od toleracji, dla mnie 500mg trama, 300mg kody, 4mg esta
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
nie jest to co prawda euforia ale dodaje pewnosci siebie ;)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.