Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
są ok ... wg. Ciebie?
opisz przypadek kiedy to stosowałeś, kiedy konkretnie i w jakich odstępach czasu
ew. wg jakich badań ? czym się podpierasz pisząc, że dana dawka w opisanej wyżej sytuacji jest ok ?
31 grudnia 2019Kellerpioid pisze: Ps. Nie dawałem tego do działu opio czy dtx, bo temat skupiać się ma na właściwościach dexa w tej konkretnej sytuacji.![]()
![]()
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
03 stycznia 2020DuchPL pisze: @Stteetart
są ok ... wg. Ciebie?
opisz przypadek kiedy to stosowałeś, kiedy konkretnie i w jakich odstępach czasu
ew. wg jakich badań ? czym się podpierasz pisząc, że dana dawka w opisanej wyżej sytuacji jest ok ?
31 grudnia 2019Kellerpioid pisze: Ps. Nie dawałem tego do działu opio czy dtx, bo temat skupiać się ma na właściwościach dexa w tej konkretnej sytuacji.![]()
![]()
Ja to stosowałem dość długo przy ogarnianiu się po ketonach.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Zobaczę czy DXM substancja która lata temu pokazała mi jako pierwsza tak wspaniałe, odległe wszechświaty i wprowadziła w psychodeliczny, narkotyczny świat, wspomoże mnie w ucieczce z największych narkotycznych kłopotów w jakie się wpakowałem. Byłbym mu bardzo wdzięczny
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.