Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Wyjść chcę, ale kot mi za dużo daje w mojej burej sytuacji zyciowej. W zasadzie mam tylko leki, nie zbuduję niczego na trzeźwo. Kto brał ten wie, co sie dzieje w psychice.
Wiem, że fizycznie nie trzeba sie od tego odtruwać.
Wystarczy zacząć jeść, 2) zdrowo jeść 3) suplementacja na odbudowę neuroprzekaźników 4) ewentualnie kalibracja receptorów.
Lekarka mi przepisała mianserynę i chlorprothixen. To nie to. Mogę się nawet odmóżdżyć na chwilę, bo mnie za bardzo nosi.
Czy to bedzie sulpiryd? Konkretnie pewnie coś związanego z działaniem na dopaminę. Co jeszcze? Ktoś pisał, ze pregabalina strasznie splyca dzialanie kota.
Już nawet wolałem uzaleznienie od Acodinu, bo starczylo 1-2 na tydzien i spokoj. koda mnie nie ciagnie, benzo nie moja bajka, strasznie
"Rutyna to rzecz zgubna "
obie substancje z tego co mi wiadomo są używane do leczenia uzależnień od stymulantów, jeżeli się mylę to proszę mnie poprawić pozdrawiam
tianeptyna lub baklofen- ktoś coś więcej na ten temat?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Z tianeptyną nie wiem, za krótko ją testowałem.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.