01 listopada 2024bestolafeu pisze: Jebane swieto. Kurwa.
Zasiedzialem sie w pracy i chcialem na styk przed 21 zdazyc do swojej apteki zeby kupic paczki na 31 i na swieto i kurwa chce wejsc o 20:58 i chuj, zamkniete.
Ja pierdole, myslalem, ze cos rozkurwie. No czlowiek ma ochote sie w takich chwilach pojsc i wyhustac.
Jest 5 rano, ja wczoraj nie wzialem i juz jestem na skrecie, juz zdycham jak smiec,a jedyne co mnie dzisiaj czeka to 1 opakowanie z dyzuru, bo tam wiecej nie dostane. Ja pierdole.
Laska mnie zapraszala dzisaj na chill, ale nawet nie oddzwonilem, bo juz frustacja i lek przed skretem mnie przytloczyl.
Jedyne szczescie to ze miesiac temu ograniczylem branie do raz dziennie, czyli do 1g, bo wczesniej bralem 2g dziennie. Wowczas bym chyba w swieto jechal 3h do duzego miasta, bo tam kilka dyzurow jest. Tak to jakos te kolejne jeszcze 30h wytrzymam.
Ja jebe :/ Kiedys skrety miewalem przez czasami brak kasy, teraz przez moje wlasne spierdolenie.
01 listopada 2024mobius pisze: Coś strasznie agresywni jesteście, a słyszałem że po opio to człowiek ma luz albo i euforie.
Z mojej strony pytanie: czy mogę sobię dodać antka/thioco do benzo? Czy to grozi niewydolnością oddechową tak samo jak przy 'zwykłych' silnych opio na rpw?
Co do drugiego to jak nie masz tolerancji to IMO bez sensu. Euforii to nie podbije jeśli nie masz jakiegoś benzo znanego z powodowania euforii np midazolam. Na mnie kiedyś tak rolki działały na niektórych alpra, bromek. A ogólnie to benzo podbijają sedację kosztem euforii i pozwalają zmniejszyć dawkowanie przy większej tolerancji.
Możesz spróbować to nie barbiturany, ale dawkuj z głową po prostu. I nie pchaj w siebie RC benzo.
To nie są objawy z odbicia, tylko naturalna, genetyczna tendencja polaków do przypierdalania się o wszystko. Nawet tutaj ludzie nie są wyjątkiem, tylko starają się wykazać przy każdej okazji, że coś źle zrobiłeś, napisałeś, albo źle postępujesz w swoim życiu.
Polacy mają specjalny, dodatkowy gen pieniactwa i potrzebują tylko pretekstu, żeby pouczać, umoralniać i dowalić się do naciąganego szczegółu.
Juz się z mamusią pokłóciłem, z ziomkiem też. Chyba jestem nieznośny. :(
03 listopada 2024Ptaszyna pisze: To nie są objawy z odbicia, tylko naturalna, genetyczna tendencja polaków do przypierdalania się o wszystko. Nawet tutaj ludzie nie są wyjątkiem, tylko starają się wykazać przy każdej okazji, że coś źle zrobiłeś, napisałeś, albo źle postępujesz w swoim życiu.
03 listopada 2024DobryWujas pisze: Otóż opio chyba jako jedyne przy odstawieniu powodują złość, wręcz agresję. Gdzieś to czytałem, teraz nie przytoczę jednak ja tego doświadczam chociażby dzisiaj jak muszę się pojawić trzeźwy jak świnia w domu rodzinnym. A to tylko niespełna 24h.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Zwierzęta spożywają alkohol częściej, niż nam się wydaje
Spożycie alkoholu wśród zwierząt jest bardziej rozpowszechnione, niż sądzimy – uważają naukowcy w University of Exeter, University of Calgary i College of Central Florida. Przypominają oni, że etanol jest obecny niemal w każdym ekosystemie, należy więc przyjąć, że prawdopodobnie jest regularnie spożywany przez większość zwierząt odżywiających się owocami i nektarem. Swoje wnioski uczeni opublikowali na łamach pisma Trends in Ecology & Evolution.
Marihuana rekreacyjna na Florydzie pozostanie nielegalna, w referendum zabrakło 3%
Marihuana rekreacyjna na Florydzie nadal będzie nielegalna pomimo, że za jej legalizacją dla osób powyżej 21 roku życia opowiedziało się 57% głosujących. Referendum odbyło się w ramach wyborów prezydenckich. Co ciekawe za liberalizacją prawa konopnego głosował będący Republikaninem Donald Trump, który udział w wyborach brał właśnie na Florydzie. Jest to o tyle ciekawe, że gubernator stanu Ron DeSantisa i przywódcy Republikanów z Florydy byli przeciwni zmianom i wydali na kampanie przeciwko legalizacji zioła wiele milionów dolarów. „Legalna marihuana to jedynie zyski dla korporacji i smród marihuany na ulicach.” – twierdzi DeSantis.
Pierwszy krok do legalizacji marihuany? Posłowie koalicji powołali zespół w Sejmie
Ryszard Petru i Klaudia Jachira pokierują specjalnym zespołem, który zajmie się depenalizacją posiadania niewielkich ilości konopi – dowiedziała się „Rzeczpospolita”. O swoich planach informują póki co oszczędnie.