Dzisiaj po 6 rano zawitało u mnie kilku funkcjonariuszy z nakazem przeszukania domu. Nic nie znaleźli , zabrali mi tylko telefon na którym może być kilka obciążających mnie smsów. Mam wstawić się za tydzień. Co mówić na zeznaniu ? Czy coś mi grozi ? Niby nie znaleźli nic ale martwi mnie ten telefon. Dodam że sprawa dotyczy 4cmc. Z góry dziękuję za pomoc
http://iv.pl/images/79110801126868871647.jpeg
Sporo zalezy od tego co masz na telefonie. Oczekuj...
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Dzisiaj tak samo wjechali do domu mojemu koledze (ta sama sygnatura sprawy) , u niego znaleźli pusty worek po sorcie i karty do dzielenia ze śladową ilością towaru.
Czy może być to dowód w sprawie handlu czy jedynie na to że spożywał ?
Jak on może to rozegrać ?
Sms nawet jak skasujesz to można odzyskać u operatora.
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.