Od dawna inwestuję sporo czasu na zastanawianie się nad reakcjami alergicznymi, które mogę zauważyć u siebie po braniu różnych substancji, z drogą doustną już się pogodziłam, bo zwykle wystarczy jak zwymiotuję i potem wszystko hula jak powinno, ale przy podawaniu donosowym, mój organizm traktuje wszelkie specyfiki jako jakieś pyłki, nie mam pojęcia, no i sporo kicham, a katar jest zdecydowanie w za dużych ilościach niż bym się tego spodziewała, niby towarzyszy mi na co dzień i przez cały rok, ale żeby aż tak?
Krople nie pomagają, czasem wdycham amol, ale no come on, ile można, nie macie jakichś innych sposób na walkę ze spływającymi gilami? W sumie to te spływające jeszcze przeżyję, ale jak mi się zagnieździ taka kopalnia w kinolu, to jest nieprzyjemnie i w ogóle, łeeee :#:
Mi tam głównie chodzi o ograniczenie tego kataru w jakiś sposób, bo jak go płukam czy nakraplam w jakikolwiek dotychczasowy sposób to nie działa w ogóle albo tylko na kilka minut. Dzisiaj na przykład jestem po dwudniowym "maratonie" klefa, zdobyłam sobie takiego, który był czysty w około 99% i bardzo fajny, z katarem nie ma najgorzej tym razem, chociaż wiadomo, że świetnie też nie jest, ale za to mnie strasznie głowa boli od zatok, to też staram się wysmarkiwać jak najczęściej.
histamina-jak-sie-jej-pozbyc-t49439.html
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
hydroksyzyna o kant dupy.
Clemastin na objawy skórne.
Z receptami nie będzie problemów u rodzinnego.
to.mnie powstrzymuje przed.eksperymentami np z Akodinem i innymi lekami ale wyrzuty histaminowe po kodzie i tramie były dla.mnie chyba najprzyjemniejsza częścią fazy
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.