...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 170 / 1 / 0
Od około roku raczę się benzosami. Na początku było to sporadyczne wrzucanie alpry- opakowanie 0.25 starczyło na jakieś 2 miesiące. Robiła mnie wtedy w dawce 0.5. Później dostęp do alpry się poszerzył i zacząłem się raczyć coraz częściej dawkami rzędu 1mg-2mg, ale dalej nieregularnie. 2 miesiące temu dostałem 2 paki bromka 6mg i przerobiłem go dosyć szybko, nawet nie wiem kiedy się skończył. Jakiś miech temu wkroczyły klony i praktycznie od miesiąca jestem w ciągu. Wpierdalam różnie, raz wleci 2mg/dzień, raz wleci 3mg, teraz lecą po 4mg i zapite browarem nawet nie kładą mnie do łóżka. Jest po prostu przyjemnie. Próbowałem odstawić cold turkey 4 dni temu. Wytrzymałem 2 dni- wkurwienie, anhedonia, brak chęci do życia, agresja (dałbym radę, ale stwierdziłem, że to pierdolę) i poleciały 2 krzyże pod język. Za 3 tygodnie chcę zajebać rc flippa i do tego czasu chcę, aby ten "miły szatanek %-D " nie zjebał tego doświadczenia. Na ile przed zarzuceniem empatogena i psychodelika mogę wziąć ostatnią dawkę klona, aby mi on w tym nie przeszkodził?

Jak rozplanować schodzenie z dawek w możliwie jak najkrótszym czasie i kiedy ją rozpocząć, aby 20 września poczuć pełną magię 6-APB z 25B-NBOMe albo aco-DMT (jeszcze nie wiem %-D)? Zapewne jak się domyślacie chodzi mi o to, aby w tym dniu klon nie wpłynął w żadnym stopniu na flippa :heart:

Z góry dzięki za odpowiedź.

I czy tolerka po tym miesięcznym ciągu spadnie dosyć szybko czy będzie to proces nieodwracalny %-D ?
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3188 / 373 / 0
Ale kombinujesz ;-)
Poczytaj wątek benzodiazepiny - odstawienie, tam jest wszystko. Jak chcesz robić redukcję to lepiej zacznij od dziś bo schodzenie z 2/3mg na dzień może trwać jakieś 2-3 tygodnie. To zresztą zależy od organizmu i jeden przejdzie bezboleśnie a drugi na końcu i tak będzie mieć skręta. Co prawda nie tak silnego jak po cold turkey ale zawsze.
Zresztą to pewnie tyko czcze gadanie bo jesteś ćpunem więc i tak pewnie będziesz łoił do samego końca i zajebiesz nboma i całą resztę na podkładzie z klona i będziesz miał wszystko w dupie - hyperreal style.
  • 800 / 8 / 0
Lepiej jak najszybciej odstaw to gówno bo z klonów to jest o wiele ciężej wyjść niż z helu. Znam sporo przypadków ludzi co brali po 15 tabletek 2mg kloniaków na dzień, oczywiście wyglądali jak żywe zombie. Inni za to pukali po 2-3 klony na dzień mieszając w jednej pompce z towarem bo mocno podbija działanie. Zejść z klonów jest cholernie ciężko i lepiej zrób to w szpitalu normalnie na detoksie. Na nowowiejskiej dają Ci relanium na stopniowe zejście w sporadycznych przypadkach bardzo sporadycznych mogą schodzić klonami plus inne wynalazki.
  • 1180 / 5 / 0
Miesiac klona i na dtx bez przesady. Koluj rolki i zamiast klonow jedz przez 2 tyg relanium zmniejszajac dawki.
  • 170 / 1 / 0
Dobra by była taka substytucja relanium na 2 tygodnie?
Dzień 1- 25mg-> Dz. 2 -25mg->Dz. 3-20mg->Dz.4- 20mg->Dz. 5- 15mg->Dz. 6- 15mg->Dz. 7- 10mg->Dz. 8- 10mg->Dz. 9- 5mg->Dz. 10- 5mg->Dz. 11- 2.5mg->Dz.12- 2.5mg->Dz. 13- 1.25mg->Dz. 14- 1.25mg-> czystość

Przerabiałem te tabelki na benzo.org.uk, ale wieloletnie zażywanie zbytnio mnie nie dotyczy, nie będę się przecież z tym pierdolił miesiącami.

Rozważam też zejście z klona samym klonem- załóżmy, że odstawkę zacznę jutro od 2mg to jak to rozłożyć na 2 tygodnie?
Dzień 1: 2mg
Dzień 2: 2mg
Dzień 3: 1.75mg
Dzień 4: 1.75mg
Dzień 5: 1.5mg
Dzień 6: 1.5mg
Dzień 7: 1.25mg
Dzień 8: 1.25mg
Dzień 9: 1mg
Dzień 10: 1mg
Dzień 11: 0.75mg
Dzień 12: 0.75mg
Dzień 13: 0.5mg
Dzień 14: 0.25mg
>>>>>>>>>>>>>Czystość?

Nie ukrywam, że opcja druga byłaby mi bardziej na rękę, bo po rolki musiałbym gdzieś lecieć, a klony są pod łapą?

Przy drugiej opcji 19 września już bym całkowicie odstawił klona, to 23 września już nie będzie tego gówna :heart: całkowicie w organizmie i flipp tego dnia będzie nieskazitelny jak krew dziewicy? %-D- na to pytanie szczególnie prosiłbym o odpowiedź i byłbym wdzięczny kochane ćpunki :*)
Ostatnio zmieniony 03 września 2013 przez Regulator Kwasowosci, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 8 / 0
To jesteś o tyle w komfortowej sytuacji że jadłeś jednego dziennie z tego co widzę. Powinno pójść w miarę ok. Dobrze rozplanowane schodzenie, działaj. I więcej nie wracaj do tego gówna.
  • 170 / 1 / 0
Zazwyczaj jadłem 1 dziennie. Było z 6 wyskoków w ostatnim czasie typu 6mg klona w dzień, czy tam 4mg, czy tam 3mg.
  • 1009 / 42 / 0
Regulator Kwasowosci pisze:
to 23 września już nie będzie tego gówna :heart: całkowicie w organizmie i flipp tego dnia będzie nieskazitelny jak krew dziewicy? %-D- na to pytanie szczególnie prosiłbym o odpowiedź i byłbym wdzięczny kochane ćpunki :*)
Przez kilka tygodni po odstawce jak i juz w trakcie redukcji dawek zaczną się pojawiać typowe psychiczne objawy odstawki (w mniejszym lub większym stopniu).
Brak chęci do robienia czegokolwiek, depresja, odrealnienie, bezsenność, amotywacja, uczucie bezradności, natlok myśli.
Siedzę w tym juz ponad dwa lata odstawić próbowałem kilka razy. Dłużej niż 3 tygodnie nigdy nie wytrzymałem.
Powodzenia
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 170 / 1 / 0
5-htp coś pomoże zapewne na samopoczucie? Tylko Ty siedzisz w tym 2 lata, a ja w klonach 2 miechy- mała różnica jak dla mnie. Wcześniej było nieregularne zażywanie alpry i broma.
  • 1009 / 42 / 0
Co do 5HTP to nie wiem. 2 miesiące to lajtowo, może 2 tygodnie będzie nieprzyjemnie psychicznie. Pierwszy ciąg jest najmniej nieprzyjemny w odstawce. Ja bym nawet nie zmienial na rolki. Max 2 tyg redukcji dawek clonpw spokojnie wystarczy :)
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.