Jak rozplanować schodzenie z dawek w możliwie jak najkrótszym czasie i kiedy ją rozpocząć, aby 20 września poczuć pełną magię 6-APB z 25B-NBOMe albo aco-DMT (jeszcze nie wiem
Z góry dzięki za odpowiedź.
I czy tolerka po tym miesięcznym ciągu spadnie dosyć szybko czy będzie to proces nieodwracalny
Poczytaj wątek benzodiazepiny - odstawienie, tam jest wszystko. Jak chcesz robić redukcję to lepiej zacznij od dziś bo schodzenie z 2/3mg na dzień może trwać jakieś 2-3 tygodnie. To zresztą zależy od organizmu i jeden przejdzie bezboleśnie a drugi na końcu i tak będzie mieć skręta. Co prawda nie tak silnego jak po cold turkey ale zawsze.
Zresztą to pewnie tyko czcze gadanie bo jesteś ćpunem więc i tak pewnie będziesz łoił do samego końca i zajebiesz nboma i całą resztę na podkładzie z klona i będziesz miał wszystko w dupie - hyperreal style.
Dzień 1- 25mg-> Dz. 2 -25mg->Dz. 3-20mg->Dz.4- 20mg->Dz. 5- 15mg->Dz. 6- 15mg->Dz. 7- 10mg->Dz. 8- 10mg->Dz. 9- 5mg->Dz. 10- 5mg->Dz. 11- 2.5mg->Dz.12- 2.5mg->Dz. 13- 1.25mg->Dz. 14- 1.25mg-> czystość
Przerabiałem te tabelki na benzo.org.uk, ale wieloletnie zażywanie zbytnio mnie nie dotyczy, nie będę się przecież z tym pierdolił miesiącami.
Rozważam też zejście z klona samym klonem- załóżmy, że odstawkę zacznę jutro od 2mg to jak to rozłożyć na 2 tygodnie?
Dzień 1: 2mg
Dzień 2: 2mg
Dzień 3: 1.75mg
Dzień 4: 1.75mg
Dzień 5: 1.5mg
Dzień 6: 1.5mg
Dzień 7: 1.25mg
Dzień 8: 1.25mg
Dzień 9: 1mg
Dzień 10: 1mg
Dzień 11: 0.75mg
Dzień 12: 0.75mg
Dzień 13: 0.5mg
Dzień 14: 0.25mg
>>>>>>>>>>>>>Czystość?
Nie ukrywam, że opcja druga byłaby mi bardziej na rękę, bo po rolki musiałbym gdzieś lecieć, a klony są pod łapą?
Przy drugiej opcji 19 września już bym całkowicie odstawił klona, to 23 września już nie będzie tego gówna
Regulator Kwasowosci pisze: to 23 września już nie będzie tego gównacałkowicie w organizmie i flipp tego dnia będzie nieskazitelny jak krew dziewicy?
- na to pytanie szczególnie prosiłbym o odpowiedź i byłbym wdzięczny kochane ćpunki
)
Brak chęci do robienia czegokolwiek, depresja, odrealnienie, bezsenność, amotywacja, uczucie bezradności, natlok myśli.
Siedzę w tym juz ponad dwa lata odstawić próbowałem kilka razy. Dłużej niż 3 tygodnie nigdy nie wytrzymałem.
Powodzenia
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.