...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 170 / 1 / 0
Od około roku raczę się benzosami. Na początku było to sporadyczne wrzucanie alpry- opakowanie 0.25 starczyło na jakieś 2 miesiące. Robiła mnie wtedy w dawce 0.5. Później dostęp do alpry się poszerzył i zacząłem się raczyć coraz częściej dawkami rzędu 1mg-2mg, ale dalej nieregularnie. 2 miesiące temu dostałem 2 paki bromka 6mg i przerobiłem go dosyć szybko, nawet nie wiem kiedy się skończył. Jakiś miech temu wkroczyły klony i praktycznie od miesiąca jestem w ciągu. Wpierdalam różnie, raz wleci 2mg/dzień, raz wleci 3mg, teraz lecą po 4mg i zapite browarem nawet nie kładą mnie do łóżka. Jest po prostu przyjemnie. Próbowałem odstawić cold turkey 4 dni temu. Wytrzymałem 2 dni- wkurwienie, anhedonia, brak chęci do życia, agresja (dałbym radę, ale stwierdziłem, że to pierdolę) i poleciały 2 krzyże pod język. Za 3 tygodnie chcę zajebać rc flippa i do tego czasu chcę, aby ten "miły szatanek %-D " nie zjebał tego doświadczenia. Na ile przed zarzuceniem empatogena i psychodelika mogę wziąć ostatnią dawkę klona, aby mi on w tym nie przeszkodził?

Jak rozplanować schodzenie z dawek w możliwie jak najkrótszym czasie i kiedy ją rozpocząć, aby 20 września poczuć pełną magię 6-APB z 25B-NBOMe albo aco-DMT (jeszcze nie wiem %-D)? Zapewne jak się domyślacie chodzi mi o to, aby w tym dniu klon nie wpłynął w żadnym stopniu na flippa :heart:

Z góry dzięki za odpowiedź.

I czy tolerka po tym miesięcznym ciągu spadnie dosyć szybko czy będzie to proces nieodwracalny %-D ?
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3188 / 373 / 0
Ale kombinujesz ;-)
Poczytaj wątek benzodiazepiny - odstawienie, tam jest wszystko. Jak chcesz robić redukcję to lepiej zacznij od dziś bo schodzenie z 2/3mg na dzień może trwać jakieś 2-3 tygodnie. To zresztą zależy od organizmu i jeden przejdzie bezboleśnie a drugi na końcu i tak będzie mieć skręta. Co prawda nie tak silnego jak po cold turkey ale zawsze.
Zresztą to pewnie tyko czcze gadanie bo jesteś ćpunem więc i tak pewnie będziesz łoił do samego końca i zajebiesz nboma i całą resztę na podkładzie z klona i będziesz miał wszystko w dupie - hyperreal style.
  • 800 / 8 / 0
Lepiej jak najszybciej odstaw to gówno bo z klonów to jest o wiele ciężej wyjść niż z helu. Znam sporo przypadków ludzi co brali po 15 tabletek 2mg kloniaków na dzień, oczywiście wyglądali jak żywe zombie. Inni za to pukali po 2-3 klony na dzień mieszając w jednej pompce z towarem bo mocno podbija działanie. Zejść z klonów jest cholernie ciężko i lepiej zrób to w szpitalu normalnie na detoksie. Na nowowiejskiej dają Ci relanium na stopniowe zejście w sporadycznych przypadkach bardzo sporadycznych mogą schodzić klonami plus inne wynalazki.
  • 1180 / 5 / 0
Miesiac klona i na dtx bez przesady. Koluj rolki i zamiast klonow jedz przez 2 tyg relanium zmniejszajac dawki.
  • 170 / 1 / 0
Dobra by była taka substytucja relanium na 2 tygodnie?
Dzień 1- 25mg-> Dz. 2 -25mg->Dz. 3-20mg->Dz.4- 20mg->Dz. 5- 15mg->Dz. 6- 15mg->Dz. 7- 10mg->Dz. 8- 10mg->Dz. 9- 5mg->Dz. 10- 5mg->Dz. 11- 2.5mg->Dz.12- 2.5mg->Dz. 13- 1.25mg->Dz. 14- 1.25mg-> czystość

Przerabiałem te tabelki na benzo.org.uk, ale wieloletnie zażywanie zbytnio mnie nie dotyczy, nie będę się przecież z tym pierdolił miesiącami.

Rozważam też zejście z klona samym klonem- załóżmy, że odstawkę zacznę jutro od 2mg to jak to rozłożyć na 2 tygodnie?
Dzień 1: 2mg
Dzień 2: 2mg
Dzień 3: 1.75mg
Dzień 4: 1.75mg
Dzień 5: 1.5mg
Dzień 6: 1.5mg
Dzień 7: 1.25mg
Dzień 8: 1.25mg
Dzień 9: 1mg
Dzień 10: 1mg
Dzień 11: 0.75mg
Dzień 12: 0.75mg
Dzień 13: 0.5mg
Dzień 14: 0.25mg
>>>>>>>>>>>>>Czystość?

Nie ukrywam, że opcja druga byłaby mi bardziej na rękę, bo po rolki musiałbym gdzieś lecieć, a klony są pod łapą?

Przy drugiej opcji 19 września już bym całkowicie odstawił klona, to 23 września już nie będzie tego gówna :heart: całkowicie w organizmie i flipp tego dnia będzie nieskazitelny jak krew dziewicy? %-D- na to pytanie szczególnie prosiłbym o odpowiedź i byłbym wdzięczny kochane ćpunki :*)
Ostatnio zmieniony 03 września 2013 przez Regulator Kwasowosci, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 8 / 0
To jesteś o tyle w komfortowej sytuacji że jadłeś jednego dziennie z tego co widzę. Powinno pójść w miarę ok. Dobrze rozplanowane schodzenie, działaj. I więcej nie wracaj do tego gówna.
  • 170 / 1 / 0
Zazwyczaj jadłem 1 dziennie. Było z 6 wyskoków w ostatnim czasie typu 6mg klona w dzień, czy tam 4mg, czy tam 3mg.
  • 1009 / 42 / 0
Regulator Kwasowosci pisze:
to 23 września już nie będzie tego gówna :heart: całkowicie w organizmie i flipp tego dnia będzie nieskazitelny jak krew dziewicy? %-D- na to pytanie szczególnie prosiłbym o odpowiedź i byłbym wdzięczny kochane ćpunki :*)
Przez kilka tygodni po odstawce jak i juz w trakcie redukcji dawek zaczną się pojawiać typowe psychiczne objawy odstawki (w mniejszym lub większym stopniu).
Brak chęci do robienia czegokolwiek, depresja, odrealnienie, bezsenność, amotywacja, uczucie bezradności, natlok myśli.
Siedzę w tym juz ponad dwa lata odstawić próbowałem kilka razy. Dłużej niż 3 tygodnie nigdy nie wytrzymałem.
Powodzenia
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 170 / 1 / 0
5-htp coś pomoże zapewne na samopoczucie? Tylko Ty siedzisz w tym 2 lata, a ja w klonach 2 miechy- mała różnica jak dla mnie. Wcześniej było nieregularne zażywanie alpry i broma.
  • 1009 / 42 / 0
Co do 5HTP to nie wiem. 2 miesiące to lajtowo, może 2 tygodnie będzie nieprzyjemnie psychicznie. Pierwszy ciąg jest najmniej nieprzyjemny w odstawce. Ja bym nawet nie zmienial na rolki. Max 2 tyg redukcji dawek clonpw spokojnie wystarczy :)
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.