ODPOWIEDZ
  • 6123 / 428 / 12
[ external image ]
3,4-dichloro-N-[(1-dimetyloamino)cykloheksylometyl]benzamid
http://en.wikipedia.org/wiki/AH-7921

Witam,

45 minut temu przyjąłem 10mg AH-7921 donosowo. Substancja ma postać śnieżnobiałego, puchowatego proszku. W ogóle nie czuć tego na śluzówce, spływ leciutko drażniący - ogółem: miodzio. Działanie, delikatne, ujawniło się szybko - w zakresie 5-10 minut. Było jednak delikatne, więc dorzuciłem kolejne 10mg donosowo. Tu już zdecydowanie było coś czuć. Nic już nie przeszkadza, oczy się mrużą (choć nie jest sennie), ciało staje się ciężkie - to już chyba wykracza poza działanie, które mógłby obejmować efekt placebo. Kolejne 10mg donosowo pogłębiło rzeczone efekty.

Z znajomych mi opioidów - kodeiny, tramadolu, buprenorfiny - najbliżej tu do pierwszego z nich. Jest bardziej leniwo od tramadolu i dużo euforyczniej od buprenorfiny.

Czas działania na razie ciężko mi określić, ale z pewnością dam znać. Także informacje nt. dalszego przebiegu fazy i skutki uboczne w postacie zaparć itp. zostaną uzupełnione później.

Edit: Po godzinie od pierwszej dawki dociągnąłem jeszcze 10mg, bez większej różnicy względem ostatniej. Źrenice w normie, lekko mniejsze, niż zwykle.

Kolega obok, po łącznie 40mg (w podobnych odstępach czasowych) dorzucił 20mg etylfenidatu donosowo i mówi, że spoko kombinacja.

Edit2: 2 godziny minęły, a większość działania razem z nimi. Wygląda na to, że AH-7921 dzieli z kodeiną działanie na receptory mu bodaj (te odpowiedzialne za opiatową euforię), ale nie te, które są odpowiedzialne za sedację. Kodeinowa euforia mija w podobnym czasie i pozostawia za sobą senność - tu minęła euforia i nie ma już (prawie) nic. Nie ma także wyrzutu histaminowego. Wstępnie podejrzewam, że szybko rośnie na to tolerancja.

Jeszcze dodam, że występuje świetny afterglow, choć lekko wymieszany z bólem głowy. Muzyka brzmi magicznie, takie (z pozoru) naturalne szczęście.

Ogólnie, bardzo miła substancja - mało stricte opiatowa, gdyż słabo seduje, ale bardzo przyjemna w działaniu. Następny test wykonam najprawdopodobniej w dawce 30mg naraz
Ostatnio zmieniony 01 marca 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 2 razy.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 2878 / 21 / 0
Najs, najs... i teraz kolejne ważne pytanie: jak to cenowo wypada?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 6123 / 428 / 12
Miałem ofertę 60$ za 500mg.
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 20 / / 0
Proszę zaspokoić moją ciekawość i wyjaśnić mi następujące sprawy.
1. Czy w praktyce ta substancja jest do sprowadzenia? Czy aby to załatwić: a) musi zdarzyć się cud, b) bardzo trudno do załatwienia, c) wystarczy poszukać w sieci.
Drugie pytanie. Czy działanie można porównać do naturalnych fajnych opiatów (kodeiny, morfiny), albo może jednak bardziej przypomina to syntetyczne opioidy, jak petydyna (dolargan), gdzie występują jakieś sensację z nieogarem? Jest ból głowy? A podrażnienie ośrodka wymiotnego?
Pytanie trzecie. Wymień plusy i minusy?
Aha. Cztery, drogi podania- czy byłeś świadkiem podawania tylko via nos?
Uwaga! Użytkownik Iesta5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3901 / 560 / 0
30mg dalo Ci zadowalające efekty.

bo to by cenowo wychodzilo tyle co 2paczki kody
  • 2428 / 87 / 0
Co do 1. To cierpliwie czekaj , w niedługim czasie powinno zacząć sie pojawiać i byc ogólnodostpne ;)
Surv - 50mg naraz to nie bedzie za duzo ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Już widzę tę nagonkę w prasie i telewizji, kiedy to trafi (oby nie) na polski rynek RC, jeszcze gdyby cena była zjadliwa, jak na polskie warunki.

"Legalna heroina w dopalaczach".
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6123 / 428 / 12
@Bigos: Prawdopodobnie nie, ale zacznij od 40mg.

A z heroiną to ma niewiele wspólnego.
  • 2428 / 87 / 0
No nie wiem czy to zawita na Polski rynek ? Sprzedawcy ciągle sie boją opio... więc pewno huszmajlowi sprzedawcy przyjdą z pomocą ^_^ Poza tym drogie to jak skurwesyn...

Ok , to bede zarzucał 40mg , później dam update ^_^

» So, 3 marca 2012, 16:30
Mistszu scal to ^_^

Jeblem ponad 50mg w nos , no i mnie tam trochi poszczypalo... Tyko ze od kilku h wpierdalalem se te kurewnie wielkie kryształki Pentedronu i ogólnie 3mg lub 4mg Clonazepamu poszło kilka godzin wcześniej... ale łaska z tym

01:19 - wciaganie
01:39 - w ryju sucho fest
01:47 - jeszcze bardziej sucho w papie + trochi cieplij się zrobiło (nie kodeinowe ciepelko) i z deka leniwo tyko że ja pasożyt w chuj jestem to sam już nie wiem ^_^
01:48 - zajebalem klona 2mg pod język bo mi się przypomniał 3,4-DMAR i te pierdolone oszukisty...
:motz:
02:13 - delikatnie milej się zrobiło , ale euforii to ja mam więcej po samym spojrzeniu na usypana kreskę...
05:11.- taka sama chujnia wiec dorzucilem 2mg Clonazepamu
05:44 - jakieś letkiej delirki dostołym
06;07 - zatoczylem się po jeszcze jednego klonika , wpierdolilem go i poszlem spać (jakieś 10-15min zasypialem)
Pospałem se do koło 7:30 po czym starsza odjebała szopke... wkurwiłem się fest i kolejny klon poszedł...

Albo mam już tak najebane we łbie że nic mnie nie rozjebie... albo to Clonazepam , ale z tego co kojarze to takie leki przy opio pomagają nawet...
Odsypie se z worka ze 150-200mg i pózniej jebne na raz ^_^ a pozostałom resztę rozdziele na moje koffane opiatowe dzifki. ;]

Źadnych leków nie biere , jakość jest ok na pewno... czyli co ? Nie mam szans ma zostanie opiatową dzifką ? :huh:

Kurwaaaaaa dejta mi jakiegoś ketona !!! %-D

scalono. | idk
Ostatnio zmieniony 03 marca 2012 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: scalenie.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 174 / 0
surveilled pisze:
@Bigos: Prawdopodobnie nie, ale zacznij od 40mg.

A z heroiną to ma niewiele wspólnego.
Może i nie, ale media ze wszystkiego robią "syntetyczną heroinę", z buprenorfiny jest "20 razy silniejsza 'syntetyczna heroina' " i tak dalej...

I tak to się nie zrobi popularne. Z raportów wynika, że niewypałem nie jest, ale nadzwyczajne też nie.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.

W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.