Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 166 / 2 / 0
Nawracanie
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Kazdy z was ma kolegow, przyjaciol, dziewczyny, chlopakow, rodzicow ktorzy maja stereotypowe myslenie nt dragow. Mowie tu o mysleniu takim ze cpun to osoba napierdalajaca hel po kablach i wynoszaca rzeczy z domu, ze mj to to samo co amfetamina itd.
I tu moje pytanie czy 'nawrociliscie' kiedys taka osobe? Nie mowie o sprowadzenie na droge cpania tylko o tym ze dowiedzialy sie dzieki wam jak to jest. Ze dragi sie dziela, ze mozna poprzestac na zarzuceniu xxx od czasu do czasu?
Rozmawiacie wogole z bliskimi na takie tematy? Strasznie mnie to ciekawi...
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
No pewnie. Ja potrafię rozmawiać ze starszą na kwasie i grzybach, a ona wie że jestem wtedy w pełni odpowiedzialny. Wie że mi po tym nie odpierdoli tak jak np. po alkoholu.
לאכול חומצה!
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Mamuska, paru kumpli i kumpeli i pare osób z neta.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
ja przyjąłem sobie za punkt honoru nawrócić starszą - i chyba mi się udało bo obiecała mi że ze mną zapali (chociaż jej nigdy wprost nie powiedziałem że jaram) - oficjalnie to jak bede jarał z nią to bedzie zarazem mój 1 raz ;]
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Nigdy, nie podejmuję żadnych rozmów na ten temat. Od tego jest forum. Żadnego nawracania.
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
Ja moja starsza nawracam, a wlasciwie oswajam. Przychodze spalony do domu. Wtedy ona juz wie ocb :P Jest spokojnie a jak gdzies wylezie bezposrednie temat dragow to wyglasza poglady po ktorych mozna myslec ze mj jest gorsza od helu, tylko ze marie sie pali ;p
  • 369 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: timeless »
A krople goni po sreberku. No i co z tego? Chyba ciebie trzeba najpierw "nawrócić".
  • 124 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
timeless, masz bardzo intelektualny i awangardowy awatar.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
A na Twoim to chłop czy baba ? ^_^

Co do nawracania... Owszem, wybiłem z głowy dragi mojej dziewczynie. Jak ona mi mówiła, że chciałaby się naćpać to chyba pierwszy raz w życiu poczułem to co czują rodzice gdy mają obawy przed tym aby ich dziecko się nie zapruło. :nuts: Wytłumaczyłem jak się dzielą dragi, co jakie powodują, czego się można spodziewać...w sumie mi to 2 tygodnie zajęło. Teraz wszystko jasne. Bez sloganów.
Mowie tu o mysleniu takim ze cpun to osoba napierdalajaca hel po kablach i wynoszaca rzeczy z domu, ze mj to to samo co amfetamina itd.
Dziwisz się? Poprostu Ci co Cię kochają mają prawo się martwić. Nic w tym złego. A często jest tak, że ludzie nie mają pojęcia co do podziałów i bepieczeństwa dragów-Niewiedza(nawet nie piszę
"głupota"...) rodzi obawy. Dlatego też trzeba być odpowiedzialnym, żeby komuś nie psuć życia tym co się robi...a z dragami to bez kitu się można z ręką w nocniku obudzić, nie oszukujmy się...
Rozmawiacie wogole z bliskimi na takie tematy? Strasznie mnie to ciekawi...
Są ludzie z którymi mogę poromawiać na temat lotów a są i tacy z którymi mogę porozmawiać na temat narkotyków i rzeczywistości ogólnie ( np. moja mama ) To dwie różne grupy. Jest też trzecia- skurwiałe intelekty, jebani egoiści, którym nawet nie próbuj mówić na temat dragów i dobrej muzyki bo Cię pojadą w błotko. Nienawidzę ich.Nic nie wnoszą swoją egzystencją. Z takich klientów dziwka wychodzi nawet w innych dziedzinach życia, nie tylko w świecie dragów.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
CTX... hujowe masz gadanie, nie lubie cie.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...