Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 88 / 2 / 0
Specjalnie dla was nagrałem audycję - zajmuje 24MB i trwa nieco ponad 30 minut [oczywiście pocięta], oto link :

Antyradio - Machina - Konopie [SpeedyShare]

[[Nagrywałem gdzieś tak do 21:40 czy coś...nie dam sobie ręki uciąć...]]

Moim zdaniem wyszło kiepsko...szczególnie denerwowali mnie prowadzący, którzy skakali z tematu na temat oraz wcinali się w wypowiedzi Artura nie dając mu dokończyć. Sam Artur też wypadł nieco słabo - nie dziwię się, i tak dałeś radę, jak na warunki w/w, ale mogłeś mniej się zająkiwać. Wiem, że zapewne starałeś się dobrze sformułować swoje wypowiedzi i oddać myśl, tylko wyszło tak na mój gust chaotycznie.

PS. Raczej nie nazwałbym tego debatą i nie tak to sobie wyobrażałem, ale winę ponoszą prowadzący. [hmmm...jakieś synonimy tego są ?]

Zapraszam do słuchania i komentowania, a tobie Artur życzę powodzenia w kolejnych bataliach.
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2007 przez LeszekMiller, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Swietna robota Leszku :), ja sluchalem na zywo Antyradio przez neta:). Uwazam ze ta audycja byla troche chaotyczna ale miala watek ostro prolegalizacyjny wszyscy byli w jednym zgodni. Pozatym Artur wyprowadzil pare watkow z mitologicznego podejscia spoleczenstwa do marihuany i za to brawa :) :-D
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2007 przez zrytyberet, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Działa wam? Mi błędy się pojawiają przy rozpakowaniu.
  • 88 / 2 / 0
Rzeczywiście - nie sprawdziłem.

Już pakuję normalnie [wcześniej zrobiłem jakąś dziwną metodą] i zaraz wrzucam.

Proszę bardzo, życzę miłego słuchania : Antyradio - Machina - Konopie
[u góry też poprawiłem link]

Sprostowanie pierwszego postu: hmmm...czemu mi się ubzdurało że Artur się jąkał ?
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2007 przez LeszekMiller, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 803 / 6 / 0
Dzieki Lechu! Właśnie słucham :-)
  • 196 / 4 / 0
Ehehe widze ze zainteresowanie duze nic dla walki o wolnosc konopi ;/
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Głos A. Radosza liczy się w mediach. Co mamy robić? Cegłami rzucac na ulicach? Samochody pułapki zastawiać? To już jest coś i daje dobry początek.

Szkoda, że tak mało osób aktywnie uczestniczy w tej walce. W tym ja :blush:
  • 196 / 4 / 0
Przynajmniej by podyskutowali w tym watku. Jak trzeba bedzie uzyje sie cegiel ;] .
  • 88 / 2 / 0
Cegieł z konopii ;]
  • 196 / 4 / 0
Jak najbardziej beda najskuteczniejsze w polu razenia [;
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.