Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1511 / 528 / 0
Ekstrakt z azerbejdżańskiego jenkemu w postaci chlorowodorku raczej, wyślij zdjęcie dla pewności, ale taki sam miałem z dwa lata temu. Samo się kruszyło, no i działanie typowo jak mówisz. Ciekawostka: to w ogóle nadal jest legalne.
  • 358 / 35 / 6
Już 10 lat ( około ) nie tykam klona i zapomniałam ,czy ma on 6 /9 wytłoczone na rewersie charakterystycznego "krzyżyka/ podziałki "? ) . Nie chce lizać ,bo mam od weta dla mojego psiaka 4 tbl wrzucone luzem do papierowej koperty ... oczywiscie zapytam po świętach na wizycie kontrolnej, ale wolałabym wiedzieć ( już jest po terapii sterydami przetyrany biedny ... Jest 26 stopni , więc nie wiem ,czy ta ociężałość jest wynikiem temperatury i po sterydach ... Czy na wyciszenie dała klony🤔. Dziękuję za wszelkie info w imieniu Kudłatego ☺️
  • 0 / / 0
Witam.Moze ktoś pomoże.Co to za substancja.Krysztal.Lekko żółtawy duże i mniejsze grudy .Ciężko raczej się kruszy strzela pod kartą zapach ...chemiur aż naciąga trochę mdły .(Nie mam niestety zdjęcia).Po 1 średniej w nos po 15 sek zawrót głowy , ( aż się wystraszyłam ,ledwo doszłam na fotel by siąść zataczałam się,pisk w uszach , gorąco oczy czarne euforia,uczucie jak bym miał zemdleć ..( bardzo przyjemne) .słychać dziwnie głośniej nawet własny oddech .Trzyma ten stan tak z 15 min potem już typowa gadka i speed .trzyma tak z 4 godz potem bez zwały noc normalna spanko elegancko.Ps : doświadczony jestem lotnik .ale takiego super towaru nie jadłam więc pytam co to może być.
  • 1477 / 237 / 0
@AnaWolf mi to wygląda na 3-CMC lub 4-CMC, bardziej trójka. Trochę pożarłem stuffu ale nic innego nie przychodzi mi do głowy. No może 3MMC jeszcze.
  • 137 / 10 / 0
Jakiś czas temu kupiłem na ulicy w desperacji "Mateusza" dziwnie to coś wygląda pachnie troszeńkę mefedronowo katynowo małe kryształki i proch przylegający do samarki. Działanie lekko stymulujące (może dlatego że przez ostatni miesiąc dzień w dzień na Polaku leciałem) lekko empatogenny, poprostu po scieszcze z 180 mg jest przyjemnoe ale nie nazwałbym tego euforią jak po 4mmc czy po 3mmc. W smaku taki jakby lekko słodkawy, pachnący, spływ obrzydliwy gorzko, chemiczno- miętowy xD srednio żrący sluzowke nosa. Wie ktoś co to może być? Załączam zdjęcia resztek które pewnie dziś już zjem do końca

https://i.postimg.cc/F15SLRj5/20250428-150528.jpg

https://i.postimg.cc/x1GvLKxs/20250428-150416.jpg
  • 1 / / 0
Hej,
Ostatnio ze znajomymi dostaliśmy coś dziwnego. Niby krysztal, ale to nie był krysztal...
Po pierwsze konsystencja - proszek sypki jak drobniutka maka.
Po drugie działanie.
Po jednym "lajnie" już wiedzieliśmy, że coś jest nie tak. Uczucie znieczulenia, zmrożenia. Drżenie szczęki. Trudności w poruszaniu się, chodzeniu. Mowa - bełkotliwa. Po czasie - brak możliwości jakiejkolwiek mowy. No nie można Było wydusić z siebie pomimo chęci żadnego słowa. Wrażenie - brak totalnej możliwości skupienia się. Zero.
Zejście - paranoje, bardzo szybkie bicie serca, lęki.
Mówiliśmy na to, że czujemy się jak byśmy byli jacyś niepełnosprawni... sorki za określenie.
Brak możliwości snu.
Zaznacze, że nie jesteśmy laikami. Nie od wczoraj lubimy się czasem zabawić w ten sposób i nie raz się coś brało ale z czymś tak dziwnym mieliśmy do czynienia pierwszy raz...
Pytanie, co to mogło być za gowno? XD

Z góry dzięki za odpowiedzi :)
dział, w którym wrzuciłeś ten temat służy do (jak sama nazwa mówi) opisywania swoich przypadków, a nie opisywania kryształu. teleport do istniejacego już watku. /Devixo
  • 1511 / 528 / 0
Jesteście laikami w chuj, jak bierzecie standardowe dawki nowego tematu, który w dodatku od razu wygląda inaczej, nietypowo i doprowadzacie się do takiego stanu. Nie wmawiaj sobie, że jest inaczej, bo nie ogarniacie i dlatego tak się stało i dlatego musisz o tym pisać na forum @Hobbitek. A jak Ci się wydaje, że po słownym opisie da się określić pojedynczą substancję na 100%, to jesteś największym laikiem z tej ekipy.
  • 0 / / 0
01 maja 2024Sinner_ pisze:
Witam. Znalazłem ostatnio tabletkę, calutka biała i okrągła, z przedziałkiem na środku i każdy przedziałek ma literkę "L". Ktoś wie co to?
medikinet 20mg
  • 115 / 4 / 0
Czesc wszystkim, czy te pokruszone kawalki grzybow to penis envy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 4 / / 0
Siema, mam kryształ który jest bezwonny i przezroczysty, tylko w krysztale, bardzo trudny do skruszenia. Faza w nocy to generalnie wyjebka, spocone łapy, delikatny kapeć w buzi. Nad ranem jak wróciłem do domu i zacząłem z powrotem kontrować to leżę w łóżku na chillku a obraz czasami się zagina. Co to może być? Źródło sprawdzone, 100% bez wyjebki i innych podtekstów
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.