Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Jutro w nocy chcemy wziąć z moja przyjaciółka tantum rosa. Mamy trzezwego opiekuna. Przeprowadzenie ekstrakcji, dzisiaj spróbujemy ale to pierwszy raz więc jak coś zepsuje...no jasne co można zapsuc zalaniem wody, w moim przypadku wszystko. Natomiast chodzi mi o skutki uboczne. Pierwszy raz zdecydowała się na coś innego niż zioło i nie chce jej zepsuć tego "pierwszego razu" i tak ma już migreny. A rano ma iść do psychologa. Co powinniśmy zrobić, czego uniknąć, co wziąć na złagodzenie objawów i czy normalne chodzenie przy 3 saszetkach jest możliwe? Dziewczyną ma 170cm i 53kg. Jak ją zabije to się zabije. O siebie się nie martwie, nie pierwszy raz eksperymentuje A mój organizm i tak już mnie nienawidzi...
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Jeśli natomiast chcecie się naćpać czymkolwiek to DXM. Ten drag ma się prawo spodobać i ma stosunkowo mało skutków ubocznych.
Pozdrawiam
Podziel się posiłkiem, chamie
17 czerwca 2019DelicSajko pisze: W łeb się pierdolnij, a nie tantum rosa.
Pozdrawiam
Ja już to jadłam ale tylko jedną saszetke. Chodzi mi o jej zdrowie. Jaka ilość i co zrobić żeby jej głowa nie bolała...
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.