Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Jutro w nocy chcemy wziąć z moja przyjaciółka tantum rosa. Mamy trzezwego opiekuna. Przeprowadzenie ekstrakcji, dzisiaj spróbujemy ale to pierwszy raz więc jak coś zepsuje...no jasne co można zapsuc zalaniem wody, w moim przypadku wszystko. Natomiast chodzi mi o skutki uboczne. Pierwszy raz zdecydowała się na coś innego niż zioło i nie chce jej zepsuć tego "pierwszego razu" i tak ma już migreny. A rano ma iść do psychologa. Co powinniśmy zrobić, czego uniknąć, co wziąć na złagodzenie objawów i czy normalne chodzenie przy 3 saszetkach jest możliwe? Dziewczyną ma 170cm i 53kg. Jak ją zabije to się zabije. O siebie się nie martwie, nie pierwszy raz eksperymentuje A mój organizm i tak już mnie nienawidzi...
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Jeśli natomiast chcecie się naćpać czymkolwiek to DXM. Ten drag ma się prawo spodobać i ma stosunkowo mało skutków ubocznych.
Pozdrawiam
Podziel się posiłkiem, chamie
17 czerwca 2019DelicSajko pisze: W łeb się pierdolnij, a nie tantum rosa.
Pozdrawiam
Ja już to jadłam ale tylko jedną saszetke. Chodzi mi o jej zdrowie. Jaka ilość i co zrobić żeby jej głowa nie bolała...
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.