Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 4310 / 699 / 2117
@LeszekSmieszek będę na dniach testował Eliksir Panoramixa Strong+. Mogę dać znać, jak będzie działał. Zacznę od 5ml, skończę pewnie na 15ml. Zdam feedback, jak tylko dojdzie do mnie "maleństwo" i zacznę suplementować.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1511 / 529 / 0
No właśnie Twoja opinia byłaby dla mnie chyba najcenniejsza, polecić jakiś jeden w celach relaksu czy snu oraz czy da się to w ogóle brać powiedzmy przez miesiąc sensownie dawkując czy tak szybko rośnie tolerka że lepiej doraźnie max 2x w tygodniu
  • 65 / 1 / 0
@deadmau5 fajnie się czyta twoje posty z racji tego że są konkretne podobnie jak posty @LeszekSmieszek
Sprawdzaliście na innej stronie metody syntezy CBD do HHC?
Zastanawiające jest to skąd te wynalazki typu THC-P i inne się wzięły bo domyślam się że z jakiś konwersji CBD lub innych konopii włóknistych.
  • 1511 / 529 / 0
Próbowałem THCP, HHC oraz podobnych w holenderskich smartach i to nie jest to, czego szukam. Właściwie to chcę się JEDNORAZOWO porobić olejkiem i sprawdzić jak to śmiga w takim pełnym spektrum oralnie, a tak to mam zamiar używać olejku zgodnie z przeznaczeniem i dlatego szukam jak najlepszego produktu pod sen/relaks. Jestem już 40 dni bez alkoholu po dekadzie chlania, najpierw brałem diazepam, teraz używam trazodonu i chcę już powoli zejść z syntetyków i mieć coś na kryzysowe momenty jakby mój wewnętrzny ćpunek dostawał pierdolca. Radzę sobie z byciem trzeźwym względnie dobrze i za mną jeden z najtrzeźwiejszych miesięcy w życiu, jednak gorsze chwile zdarzają się nadal. Z pokusami walczę bez wspomagaczy i idzie mi coraz lepiej, nie chodzi mi o jakiś super efekt który zrobi za mnie robotę, bo tę robotę wewnętrznie muszę wykonać sam. Chodzi mi bardziej o sytuację typu, że akurat jest kryzys i nie mogę spać, a muszę wcześnie wstać do roboty, no to wtedy zarzucam 1-2 dawki olejku i luźniej mi trochę w tym łóżku. Ekstrakty alkoholowe odpadają bo biorę disulfiram, a do palenia suszu nie mam zamiaru wracać, stąd decyzja o olejkach. Za tydzień na wypłatę chciałbym już zamówić buteleczkę albo dwie, stąd próbuję zebrać jakieś polecajki od Was, nie stać mnie na więcej i wolałbym nie testować na sobie tylko dowiedzieć się od Was co pod kątem uspokojenia, relaksu, spania itd. uważacie za najlepsze. Oczywiście mówię tu o osobach które biorą max 2x dawkę zalecaną i nie palą trawy nałogowo.

@deadmau5 ale z tych co testowałeś wcześniej pod moim kątem możesz coś polecić? Chodzi mi stricte o działanie pod kątem relaksu, uspokojenia i tak dalej, tylko o to Ciebie pytam, bo chcę używać max 2-krotność dawki, po nabraniu tolerancji może i max X3, ale na pewno nie chcę się tym upierdalać, a widzę po lekturze tematu, że właśnie tego w olejkach szukasz, nie zaś ujebania się połową butelki
  • 4310 / 699 / 2117
@LeszekSmieszek powiem tylko, że to nie działa tak, że jak jakiś ma 650mg mocy, to będzie silniejszy niż ten 500mg. Gadałem kiedyś ze sprzedawcą, powiedział, żeby testować. Jeżeli mam być szczery, to mówił mi, żeby "tylko" testować wszystkie GreenOuty, bo reszta to szit konkretny.

Co do tolerancji: rośnie dosyć szybko, ja po 3-4 maksymalnie 5 razach picia 2.5ml (zalecane przez producenta), nie czułem nic przy Rollshocie, natomiast przy takim FreshBomb Citrus, dopiero to samo stało się po 7-8 razie.

Różne działają różnie, dają różne efekty. Jeżeli mam coś polecić, to na pewno FreshBomb od Citrusa, Rollshota jak ktoś rozpoczyna i chcę na spokojnie + ekonomicznie (bo butelka 150ml), a teraz pierwszy raz wziąłem tego Panoramixa (650mg mocy) - dziś ma być, mam zamiar zacząć od 6ml. Zdam relację, jak mi przyjdzie.

Topowe efekty miałem przy 10mg+ plus.
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1511 / 529 / 0
No i zakupiony został FreshBomb Citrus Strong, jak macie jakieś wskazówki ile to przyjąć z totalnie zerową tolerką na zioło żeby było delikatnie wyczuwalnie więcej niż typowo po zalecanej dawce chętnie przyjmę informacje. No i na ile mi to zbuduje tolerkę na późniejsze dawki, bo bym chciał tak do 2x w tygodniu używać zgodnie z ulotką dla zalecanego efektu a nie wiem ile zrobić sobie potem przerwy żeby nie musieć od razu brać 2x więcej.
  • 244 / 24 / 0
Nawet nie wiem kiedy mi minęło uczulenie na konopie rekreacyjne.

Nabyłem bomb dope lime i przyznam że nie wierzyłem w działanie tych szotów. Spodziewałem się mocniejszego olejku CBD i byłem mocno zdziwiony gdy po czterech godzinach nagle załączyła mi się zielona fazka która trzymała mnie przez ponad dwie następne.

Nie paliłem konopii innej niż CBD przez ponad trzy lata, dzisiaj zażyłem 10ml i efekt był bardzo fajny. Czyściutkie podkręcenie zmysłów, inne spojrzenie na rzeczywistość, poprawa w objawach negatywnych mojej choroby psychicznej, ale nie tak duża jakbym chciał od konopii i ogółem to bez żadnych krzywych myśli, pewnie przez sporą ilość CBD. Ten bomb dope ma 150ml co dałoby mi kilka miłych wieczorów. Wyczytałem jednak w tym wątku że tolerancja szybko rośnie na te szoty.

Na pewno sprawdzę to jeszcze raz :) szkoda tylko że na efekt musiałem czekać tak długo
jestem obłąkany
  • 5071 / 867 / 0
Strasznie krótko Cie trzymało.
Zwłaszcza że miałeś długa przerwę.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 244 / 24 / 0
Jestem na neuroleptyku i oprócz niego biorę benzodiazepinę na wieczór. Może to być przyczyną krótkiego działania.

Zastanawiałem się czy dałoby się samemu zrobić takiego szota w prasie do oleju. Niby kilogram nasion kosztuje na popularnej platformie sprzedażowej około 23zł.
jestem obłąkany
  • 4310 / 699 / 2117
Siema, ja po kuracji i zabawie tym Panoramixem.

Ogólnie sprawa wygląda tak, że miałem jakieś 4-6 miesięcy przerwy. Pierwszy strzał rzędu 5ml zadziałał zajebiście. Szczerze? Jakbym wypił z 30ml na raz. Miałem vixę na głowie, śmiać mi się chciało, rano wstałem "jakby wypłukany z emocji" - ale to chyba dlatego, że musiałem mieć mocno dojebany kortyzol, bo pijam sporo kawy i mnóstwo stresu.

Kolejne kuracje były słabsze zdecydowanie. Normalne jak na szoty, pijam od 7.5 do 10ml na razie, bo nie potrzebuje niczego więcej. Na pewno lepszy sen. Ale pierwszy strzał kozak, wyjebał z papci aż miło.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".