...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 272 / 6 / 1
Pierdole czacha mną jak skurwysyn zlazlem wczoraj na 1 mg z 12 clona teraz czekam na najgorsze,ale jebać to nie bałem się wpierdalac jak pojebany to i nie mogę się bać odstawki.Najwyzej kitne

Wątek Marcina i jego próba odstawienia z marszu z poziomu 12mg klona dziennie zostaje wyciągnięty do nowego tematu ze względu na doskonały przykład jak tego nie powinno się robić - dla wszystkich ambitnych chcących odstawić benzodiazepiny z dnia na dzień brane przez lata w kosmicznych dawkach. DexPL
Uwaga! Użytkownik marcin05121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1277 / 127 / 0
@marcin05121 jak długo bierzesz benzo , ja podałem przykład jak się odstawia długofalowo i w miarę bezboleśnie dex dał linka jakiej benzodwuazepiny to dotyczy i jakiej dawki, po prostu podajesz dawkę nazwę leku i wyskakuje Tobie rozpiska ja dodatkowo wpisałem przydatne leki przy odstawce clona. Nie jestem amatorem brałem 20lat dawki 4mg - czasami 6mg rzadko, więć mogę napisać ze strony praktycznej jaki leki mogą być pomocne, oczywiście wszystko rozwija się kwestia indywidualna.

Wróćmy do twoich aktualnych planów bo też odstawiałem w szpitalu. Jakie dawki szły i przez jaki okres czasu rozumiem że szedł clonozepam.
  • 522 / 64 / 0
dex dobrze napisał stronę temu, jeśli przed braniem benzo miałeś jakieś zaburzenia lękowe/depresyjne, to jest problem. Moim zdaniem najlepiej wejść na wysokie dawki SSRI (polecam escitalopram lub paroksetynę), poczekać, aż się rozkręcą i wtedy zejść z benxo. U mnie ta strategia się spisała ok.
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 1
Clon przez 9 lat 4-6mg w drudniu coś mi odjebało i szło po 20 mg nie wiem przez ile kolo 2 tygodni a teraz tak skacze prócz klonów szlo relanium ale to nie w ciągach i apo zolpin.mialem 2 odstawki ale oby dwie na około 2 miesiące chodziłem kurwa bardziej zjebany niż kiedy biorę tego klona myślałem ze po miesiącu najgorsze objawy odstawki będą mijac a tu dupa i wracałem do klonazepamu.Takze biorę 9 lat z 2 epizodami bez tabletek
Uwaga! Użytkownik marcin05121 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 272 / 6 / 1
Juz zaczyna clon schodzić trzesawica ze jprdl zarzuce carbamazepiny może coś da
  • 4603 / 2198 / 1
Masz kogoś przy sobie? Kogoś, kto by zadzwonił na pogotowie w razie ataku epilepsji? Albo prężeń, czy innych wyraźnych objawów odstawianych?

Widziałem juz na SOrze kilkadziesiąt osób które "same odstawiały" z dużych dawek i zawsze wyglądało to dramatycznie. Musisz mieć kogoś pod reką kto zadecyduje za Ciebie czy potrzebujesz pomocy, czy nie. Sam nie będziesz w stanie w pewnym momencie rozsądnie zdecydować i może skończyć się dramatem. Jak coś zawsze lepiej zadzwonić - przyjadą popatrzą - zrobią zastrzyk diazepamu w dupsko i będziesz miał lżej.
Powodzenia
  • 272 / 6 / 1
DexPL pisze:
Masz kogoś przy sobie? Kogoś, kto by zadzwonił na pogotowie w razie ataku epilepsji? Albo prężeń, czy innych wyraźnych objawów odstawianych?

Widziałem juz na SOrze kilkadziesiąt osób które "same odstawiały" z dużych dawek i zawsze wyglądało to dramatycznie. Musisz mieć kogoś pod reką kto zadecyduje za Ciebie czy potrzebujesz pomocy, czy nie. Sam nie będziesz w stanie w pewnym momencie rozsądnie zdecydować i może skończyć się dramatem. Jak coś zawsze lepiej zadzwonić - przyjadą popatrzą - zrobią zastrzyk diazepamu w dupsko i będziesz miał lżej.
Powodzenia
Dzięki, mamuśka czuwa jakby co to pomoc jest[emoji32][emoji32]
  • 4603 / 2198 / 1
Padaczka - pierwsza pomoc
https://www.youtube.com/watch?v=k5INAf1_LKc niech obejrzy ten filmik jak by się zaczęło będzie za późno szukać.
  • 195 / 10 / 0
23 lipca 2018marcin05121 pisze:
Juz zaczyna clon schodzić trzesawica ze jprdl zarzuce carbamazepiny może coś da
Po ilu godzinach od ostatniej dawki pojawiają się negatywne efekty? Licząc od tych małych, aż do brekdensa... Doba, krócej? I ile wpierdzielałeś na dobę?
  • 272 / 6 / 1
Dzisiaj 2 dzień ale wpierdalalem po 12 mg jaką mam pustkę we łbie myślałem że dłużej mnie potrzyma przecie to w chuj klona
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy

- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.