Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Przetrwać
Nieprzeczytany post autor: ONA »
Brałam kiedyś amfe 1,5 roku takie gówniarskie zabawy, skończyłam z tym. Po roku czyli teraz wróciłam, od miesiąca jade non stop, wiem że to bez sensu.
Przestałam brać bo znalazłam miłość, prace wszysto było pięknie ładnie.
Teraz on pojechał za granice do pracy, ja zostałam. Zaczełam brać żeby nie myśleć, nie tęsknić.
I faktycznie nie myśle. Już o niczym innym nie myśle tylko o królewnie śnieżce.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
..ciekawe co on na to jak wroci....tzn czy bedzie mial jeszcze do czego wracac....
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 55 / 2 / 0
A ciekawe moze on tam w tej zagranicy sam sie wjebal w gorsze niz amfetamina , np. kokaina.
ja mysle ze juz lepiej jakbys sobie znalazla chlopaka na ten czas co twojego nie ma.
Uwaga! Użytkownik ALLAH POWER!! nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
nie ma nic gorszego od fety i mety...
  • 472 / 10 / 0
Wiesz - każdy ma jakieś tam swoje problemy, ale jak wszyscy zaczniemy od tym wątki zakładać to będziemy tu drugi "Klan" mieli. Nie no zartuję oczywiście, ale Twój tekst to powód do ćpania dobry jak każdy inny, a nawet lepszy.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 237 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: japa »
dokladnie tak jak kolega wyzej napisal kazdy pretekst jest dobry... poza tym po co zapominac o osobie ktora sie kocha? sory ale to dla mnie chore... tesknota jeszcze bardziej laczy ludzi... a Ty poprostu od tego ucieklas
przeciez zawsze mozna utrzymywac kontakt chociazby telefoniczny... mozesz do niego pojechac...
walcz o milosc... przemysl sobie to wszystko
  • 223 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: neta »
łoj,chujowo,ONA nie szkoda ci,że zmarnowałaś abstynencję?To tak jakby cały rok trwania bez nałogu był niczym,mi by było szkoda,i co w tej fecie takiego widzisz?nie chcesz myśleć to zajmij się czymś a nie pachy wciągasz:/
Uwaga! Użytkownik neta nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: maz »
Nie masz moralnego kaca? NIE MA POWODU DLA KTÓREGO WŁAD JEST ROZWIĄZANIEM! Jakbym Cię znał to bym Ci najebał... Po chuj tykać to ścierwo?
Wszystko jest dla ludzi narkotyki nie są dla idiotów
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
maz pisze:
Jakbym Cię znał to bym Ci najebał...
kurwa zastanow sie co gadasz palancie. jak ja bym cie znal to to... jak ja bym cie znal to tamto.. żal.hyperreal.info

@ONA
nie wiem co Ci powiedziec... sam jestem odkilku substancji uzalezniony... musisz PRZETRWAC.. i najlepiej rzucic scierwo, ale to chyba clear fuckin oczywiste
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 223 / 52 / 0
Dosyć typowe, ogólnie żal mi kolesia. Wie kim jesteś? Sądzę, że nawet jakby nie wyjechał, któregoś dnia znalazła byś jakiś kretyński powód albo nawet go spowodowała (może nieświadomie) dla którego warto by było znowu to zrobić. Jesteś chora, dojrzewasz i widzisz, że utrudnia ci to życie, że jest coś nie tak. Sama nie dasz rady. Polecam ośrodek.

Warn - któryś raz z kolei odkopujesz temat sprzed kilku lat - chsn
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.