Jean Cocteau
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Maniak_17 pisze: Będą działać dopóki bakterie ich nie zeżrą (czyt. rozłożą).
Kurwik pisze: Dobson, jeszcze się nie przyzwyczaiłeś, że Maniak czasem gada od rzeczy?
A jeśli coś ironizujesz to to pokazuj.
Później dziwicie sie że co drugi post to sie z kimś kłuce, rzucam sie, gryze, a to dlatego że sami mnie wkurzacie.
No do chuja, ludzie! Zapamietaliście mój (nienajlepszy) start i trzymacie sie tego jak rzep dupy.
Później dziwicie sie że co drugi post to sie z kimś kłuce, rzucam sie, gryze, a to dlatego że sami mnie wkurzacie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Znajdu sie on w nawiasie... o, o tam właśnie, teraz widzisz?? No, i po co było sie pluć.
I tak dobrze działał [emoji18]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.