Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
Nadmienię, że 02.09 idę na druga wizytę żeby zrobić sobie historię choroby, ale co dalej?
P.S przepisała też pregabaline, jakieś SSRI i coś na wzmocnienie któregoś że środków.
Admin prośba o scalenie.
  • 1211 / 615 / 0
@WalczacyZTolerancja u rodzinnego będzie ciężej o klony niż o chociażby alprę, bo kojarzą oni klonazepam jako lek tylko na padaczkę. Bez odpowiedniego zaświadczenia nie liczyłbym na jakikolwiek stały dostęp, co najwyżej jedną pakę dostaniesz na odpierdol się i "donieś pan zaświadczenie od specjalisty następnym razem".

Nie wiem szczerze mówiąc co mam doradzić, nigdy nawet nie próbowałem sępić klonów od ogólnego bo z góry wydawało mi się to skazane na porażkę. Ale 200 zł za pakę klonów to przesada i to gruba, taniej by wyszło na czarnym kupić szczerze mówiąc. :)

Nie masz w mieście jakichś tańszych, mniej znanych prywaciarzy? Nie wiem gdzie mieszkasz, ale u mnie w mieścinie wizyta prywatna to koszt w granicach 100zł, chyba że chcesz iść do lekarza który ma już wyrobioną renomę, dobre opinie i w chuj pacjentów - ale takich się powinno omijać szerokim łukiem jeśli celem wizyty ma być recepta na konkretny lek. Poszukaj jakichś mało znanych lekarzy, podzwoń trochę, popytaj, kombinuj. Zawsze znajdzie się taki z którym można się dogadać, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać i jak się do tego zabrać.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 357 / 0
Ja nie mam z tym żadnego problemu. Fakt dokumentacja medyczna robi swoje jakby nie patrzeć.. @Ankaaa Ania odezwij się do mnie bardzo pilne !
  • 8103 / 904 / 0
Słuchajcie.Wyjeżdżałem z polski, musiałem się zaopatrzyć w risperdal 2 mg na jakieś 2-3 miesiące.Zanim nie wyrobiłem sobie ubezpieczenia za granica.Normalnie pokazałem wypis ze szpitala psychiatrycznego i bez problemu.
Fakt, to nie benzo ale na takiej samej zasadzie sądzę że to działa.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 13 / 1 / 0
12 sierpnia 2020Vratislav pisze:
@WalczacyZTolerancja u rodzinnego będzie ciężej o klony niż o chociażby alprę, bo kojarzą oni klonazepam jako lek tylko na padaczkę. Bez odpowiedniego zaświadczenia nie liczyłbym na jakikolwiek stały dostęp, co najwyżej jedną pakę dostaniesz na odpierdol się i "donieś pan zaświadczenie od specjalisty następnym razem".

Nie wiem szczerze mówiąc co mam doradzić, nigdy nawet nie próbowałem sępić klonów od ogólnego bo z góry wydawało mi się to skazane na porażkę. Ale 200 zł za pakę klonów to przesada i to gruba, taniej by wyszło na czarnym kupić szczerze mówiąc. :)

Nie masz w mieście jakichś tańszych, mniej znanych prywaciarzy? Nie wiem gdzie mieszkasz, ale u mnie w mieścinie wizyta prywatna to koszt w granicach 100zł, chyba że chcesz iść do lekarza który ma już wyrobioną renomę, dobre opinie i w chuj pacjentów - ale takich się powinno omijać szerokim łukiem jeśli celem wizyty ma być recepta na konkretny lek. Poszukaj jakichś mało znanych lekarzy, podzwoń trochę, popytaj, kombinuj. Zawsze znajdzie się taki z którym można się dogadać, tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać i jak się do tego zabrać.
Jestem po rozmowie telefonicznej z lekarzem. Mówię co biorę itd a lekarz do mnie "co pisać" ja mówię, że dostarcze zaswiadczenie a ona "dobra to przy okazji" hmmm paka klona 2mg i do przodu. Ciekawe czy na odjeb się, czy już zawsze będzie taki komfort, byle zachowywać jakieś normy a nie jak ostatni ćpun dupe truć co tydzień.

P.S Zaswiadczenie i tak wezmę na gorsze czasy.

Pozdro.
  • 2775 / 357 / 0
Czy rodzinny przepisze benzo a jak przepisze to jakie zalezy od tego jakim jest czlowiekiem bo jesli typowy sluzbista to bez jakiegoś wypisu ze szpitala gdzie dostałeś benzo itp to małe szanse są
  • 1343 / 144 / 8
u mnie to wygląda tak że dzwonię do przychodni i mówię że potrzebuję od mojego konowała rodzinnego 8 paczek klonów 2mg i czekam na sms z kodem.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 6 / / 0
Witam.

Wybierasz przychodnię gdzie jest sektor państwowy i prywatny. Umawiasz się na teleporade z internistą w sektorze prywatnym. Zaznaczasz ze sprawa pilna i nie związana z covid. Zaczynasz od problemów ze skórą, albo o potrzebie skierowania do urologa z powodu bulu jąder(podkładka) i na koniec dodaj ze jeszcze recepta na na to i tamto gdyż Twój lekarz psychiatra jest na urlopie i ze w ogóle chcesz go zmienić bo przyjmuje za daleko i na koniec zapytaj się czy internista może kogoś polecić , specjalistę z którym dobrze będzie się współpracować na dłuższą metę.
Jak nie trafisz za pierwszym razem, próbuj dalej. Statystyki są mocno po naszej stronie a rynek rządzi się prawami pieniądza.
Polecam.
Pozdrawiam.
Żegnam.
  • 3 / 1 / 0
Jak powiem prawdę tzn jestem alkoholikiem nie piłem 8 miesięcy a poleciałem przez tydzień i teraz mam stany lękowe i ogonie bardzo źle samopoczucie psychiczne a psychiatra prywatnie dopiero we wrześniu takie terminy. Dostane coś?
  • 4894 / 853 / 0
Powinnes dostać relanium.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy

Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.

Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone

Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.