Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Hej!

Czy prometazyna pomaga na lęki?

Dostałem ją i mam brać doraźnie. Gdy będę czuł niepokój .
  • 110 / 38 / 0
@Mowak W jakimś stopniu na pewno pomaga, ale nie ma dużego kalibru. Dziwie się że nie dał ci czegoś takiego jak xanax (alprazolam) czyli benzo stosowane na zaburzenia lękowe. Chociaż to pewnie zależy jak poważne są twoje lęki

Za to mieszając z kodeiną dostajemy jeden z najlepszych mixów (Lean). Proporcje to było jakoś 10mg kodeiny ma 6.5mg prometazyny. 100-150 kody na początku starczy.
  • 76 / 8 / 0
To ma mulić do spania?Czy jak ma działać? Zjadłem 2 pigułki i po 1.5godz nadal nic nie czuje. Ile tego trzeba wziąć?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.