Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4 / 1 / 0
Hej!

Czy prometazyna pomaga na lęki?

Dostałem ją i mam brać doraźnie. Gdy będę czuł niepokój .
  • 109 / 37 / 0
@Mowak W jakimś stopniu na pewno pomaga, ale nie ma dużego kalibru. Dziwie się że nie dał ci czegoś takiego jak xanax (alprazolam) czyli benzo stosowane na zaburzenia lękowe. Chociaż to pewnie zależy jak poważne są twoje lęki

Za to mieszając z kodeiną dostajemy jeden z najlepszych mixów (Lean). Proporcje to było jakoś 10mg kodeiny ma 6.5mg prometazyny. 100-150 kody na początku starczy.
  • 68 / 7 / 0
To ma mulić do spania?Czy jak ma działać? Zjadłem 2 pigułki i po 1.5godz nadal nic nie czuje. Ile tego trzeba wziąć?
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.