Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Prega nie oddziaływuje na receptory gaba bezpośrednio tylko na kanały wapniowe. A benzo nie oddziaływuje na gaba b tylko na gaba a. I nie, nie ma tolermi krzyżowej między prega a benzo.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1533 / 196 / 0
pregaba moze u niektórych powodować drgawki nie wiem dlaczego , niektórzy to mają inni nie .. a benzo albo tzw 'małpka' to niweluje . ogólnie to dobry mix
  • 10 / / 0
Potwierdzam u mnie wywołuje drgawki. Pierwszy raz w życiu miałam właśnie po tym leku. Lek ten jak chyba większość w psychiatrii najpierw zachwalany tak jak to było kiedyś z benzo teraz już zaczyna być złym lekiem... Cóż my testujemy tak naprawdę. Antydepresanty też niby tylko pomagają i wielu psychiatrów wciska je pacjentom do końca życia.
  • 4894 / 853 / 0
U mnie prega w dawkach przekraczających 1g jak już brałem rekreacyjnie to wywoływała lekkie drgawki, dodanie 5mg diazepamu niwelowało ten stan i pozostawało tylko rekreacyjne działanie pregi w dużej dawce. Niestety później po kilku takich zabawach to i 3g nie klepało. Na ten moment to już z pół roku nie jadłem pregi i ciekawe czy się tolerka zresetowała. Na pewno bym jej nie brał na codzień po odstawka to koszmar, ale doraznie przeciwlekowo lub jakiś wyskok rekreacyjny jak najbardziej. Może za jakiś czas uda się ogarnąć pake 150mg egzysty to dam znać.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Schodzę z paroksetyny na rzecz prozacu ... Decyzja lekarza kończą mi się opcje ... Do tego jestem wjebany w afobam 3mg dzień dołączyła mi prege 75mg dzień jak widzicie połączenie pregi z Afobamem w takich dawkach ...? Nie dostanę jakis depresji oddechowej czy coś ? Dzisiaj wziąłem pierwszą dawkę i czuje się jak bym połówkę wódki walnął ... Dodam że pregabaliny ma być na pomoc w zejściu z Afobamu który biorę już długo. Mam się czym martwić czy to normalny mix ?
  • 2 / / 0

Pregabalina 150 plus 75 2 godz po.
Wczesniej bromazepan 3 a potem dorzutka 5.
Chill plus sprzątanko.
Piwko popijane 2 godz

Generalnie leki terapeutyczne ze względu na wysoki poziom stanow lękowych i skrajnej empatii prowadzącej do zajmowania się wszystkimi dookola zapominając o sobie.
Mysle, ze jestem na dobrej drodze, dobrze dobrane leki , z szacunkiem wiem bede podchodzić. Potrzebowałam sie wyluzować stad niska dawka rekreacyjna. Moze taki rzut bede robic raz na 2 tyg.

Polecam dla ludzi bez torebki.
  • 5 / 1 / 0
mi 75mg pregabaliny obecnie dobrze podbija wszystkie benzo (jestem wjebany)
a jestem po ~3 letniej przerwie od brania pregaby (2x 300 lub 600 dziennie) oraz zdarzało się brać dawki rzędu 8 gram nie odczuwając już żadnego działania rekreacyjnego.
  • 51 / 7 / 0
Hej, do tej pory pregabalinę brałam tylko terapeutycznie 160mg 1-0-1.

Potrzebuje aktualnie mo niejszego kopnięcia, bo 20 mg clona mnie niezbyt rusza (jak widać)
Moja GABA i tak jest rozwalona, lekarz uznał ze zrobiłam sobie z niej jajecznicę i dlaczego nic mi się nie dzieje, on szczerze nie wie.

Mając ostrzeżenia z głowy, czy to w ogóle coś da?

przeniesiono do odpowiedniego wątku - detronizator
  • 927 / 289 / 5
@migdałowa pregabalina dość podbija clona, wejdzie trochę bardziej jak barbi. Z resztą, przeczytaj ten wątek po prostu, długi nie jest.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 9 / / 0
Ja stosuję od niedawna dawkę 600 mg pregabaliny (2x po 300) w odstępie 1,5h i później za ok. 3h dorzucam 4mg klona, ale jestem wjebany w benzo juz z 15 mcy dzień w dzień plus 2 detoksy, także nie odczuwam zbytnio tej mocy. Dodam, że lepiej się czuje po wys.dawkach pregabaliny niz po rolkach, które ewidentnie mnie zamulają a prega plus klony mnie aktywizują i czuję się zajebiście....
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.