4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 86 / 3 / 0
Lepiej wciągać szybko czy lepiej powoli?
  • 75 / 8 / 0
@3di z mojego doświadczenia to wynika że powoli, jak masz już śluzówkę pokrytą w strupach to nawet jak mocno wciągasz to leci to do gardła i słabo się wchłania.
Generalnie dużo osób ci odradzi tą RoA bo jak to piszą tutaj jak nos raz się spierdoli to potem można mieć problemy cały czas, katar, zatoki, etc.
  • 5774 / 1181 / 43
Szybko.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 158 / 45 / 0
@3di Zdecydowanie wolno.
  • 248 / 84 / 0
Lepiej powoli. Tak jak @hruser wyżej napisał- jak ma się już mocno przetyrany nos i wciąga się szybko to wszystko leci na gardło, co może prowadzić nawet do wymiotów xd
Przez to ja zaczęłam walić już praktycznie tylko bombki, bo nawet jak wciągam powoli to nadal wszystko leci mi na gardło. Chyba że jest na to jakiś jeszcze sposób? ;)
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 75 / 8 / 0
01 lipca 2024london5 pisze:
Szybko.
Co ty london dajesz za porady, może to są rady po pijoku? Przecież nawet mając brand new śluzówkę np. dwa lata nic nie sniffowane było to nadal lepiej jest wciągać wolno.
  • 1287 / 327 / 12
więcej-mocniej-szybciej :nos:

podczas wciągania warto używać nosa jak i również dziurek w nim zawartych
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 75 / 8 / 0
@neurotoXXXsick ja uważam że warto iść prywatnie do laryngologa jeśli mamy np. strupy w nosie czy niedrożność powyżej 7 dni.
Często to się zdarza dla początkujących i tutaj ważna uwaga warto olać temat sniffowania bo rozpierdolony nos jest ciężki do naprawienia na ubezpieczenie a dwa uzależnienie jest długie i wkurwiające.
  • 158 / 45 / 0
01 lipca 2024nieoszukujsiee pisze:
Lepiej powoli. Tak jak @hruser wyżej napisał- jak ma się już mocno przetyrany nos i wciąga się szybko to wszystko leci na gardło, co może prowadzić nawet do wymiotów xd
Przez to ja zaczęłam walić już praktycznie tylko bombki, bo nawet jak wciągam powoli to nadal wszystko leci mi na gardło. Chyba że jest na to jakiś jeszcze sposób? ;)
Doraźnie może pomóc nawilżanie nosa wodą morską, płukanie zatok roztworem soli fizjologicznej, inhalacje, a także odpowiednia rurka i technika wciągania. Na dłuższą metę bez przerwy się nie obejdzie. Warto zainwestować kilkanaście złotych w maść typu Linomag, a po taniości można kupić maść tranową. Przy wolnych 20-30 zł świetnym zakupem będzie Pantherin.
  • 2534 / 594 / 0
Ja ostatnio sniffując 3cmc, płukałem sobie nos wodą, strzykawką z założoną igłą. Z pewnej odległości. Prymitywne, ale jest jakieś ciśnienie, więc może z braku innych możliwości może być to pewien sposób.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.